şu an 1.56 boy 43 kilo hedef 50 tatlım :)sende baslıyosun cnm degil mi?kaç kilosun su an ve hedefin ne:)
Pekmez kilo yapmıyor ben sulandırmadan fincana koyar gider gelir içerim.Tahinle pekmezi karıştırın o daha faydalı.
cnmm nasıl abone oluyoruz konuya siteye çok alışık değilimde :utangaç
teşekkur ederim cnm abone oldum bende..
Rica ederim caniim,
ay kilo almak neysede bide ayni kiloda kalabilmek icin cabalamak var.
Rica ederim caniim,
ay kilo almak neysede bide ayni kiloda kalabilmek icin cabalamak var.
ay alalım yeter onu da o zaman düşünürüz
iştah yerinde yiyorum gece sütlü bisküvi yapıyorum e çerezdwe yiyorum bol kalorili diye bunları bir kaç ay öncesine kadar yaparken ayda 2 kilo alan ben( sonradan oruc tutunca zayıfladım) şimdi aylardır yapıyorum bana mısın demiyor ki aylardır psikolojik olarak cok moralim bozuk bazı sıkıntılarım var sürekli ağlama, sinir ve mutsuzluk acaba diyorum psikolojim bozuk oldugu icinmi yediğim halde farketmiyor napsak bilemedimki 5 kiloya ihtiyacım vardoktorum supratydn aktibol ve ferra sanol verdi kullanıyorum fakat aktibol bulamıyorum eczanelerde ondanmı ay artık ilaçta yaramıro nie böyle deliricem
aynen ya yok daha sen küçük görünüyosun yok azcık kilo al. sanki biz bilmiyoruz ama moral bozmak falan yok. kararlıyım ideal kiloma ulaşıcam :)) tabi hep birlikte inş :))[/
gıcıklar işte daha çok hayata küstürüyorlarama yok bu sefer kilo alcaz bakalım şimdi ne dicekler.. nese az laf çok yemek:) ben az önce kaşarlı tost yedim herkes yazsın bakim yediğiniiii:))
cnm morelini yuksek tutmaya çalış..sıkıntıların neler bilmiyorum ama bizim gibi zayıflar cnmız sıkık olunca hiçbse yemiyoruz ya da cabuk doyuyoruz..ama şişmanlar öyle mi tam tersi canları sıkıksa daha çok yiyorlar..terslik işte..çok yeyipte kilo almıyosan doktorun dediklerini yap ama emin misin gerçekten yeyipte kilo almadığına?
canım yemem şöyle kahvaltıda hergün işe gitiğim icin yanımda götürüyorum yarım ekmek arası peynir zeytin öğlen işyerinde ne varsa akşam yemeğine kdr meyva veya tatlı akşam yemeği normal yiyorum. yemekten sonra da kuruyemiş meyva yiyorum akşam yatarkende 2bardak süte 8-9tane bebe bisküvüsi 1kaşık bal koyup iciyorum bunların dışında karnım ac gibi dolaşıorum yani işhtahım war önceden iştahım olmazdı yemezdim e iştahım oldugu halde ne zmn tartılsam aynı cıkıyorum anlamyorum yani vitaminde kullanıyorm.
acaba üzülüyorum yediğimi omu götürüyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?