5 kilo lazıııııımmm beraber alalım mııı??????

ağzımız hiç boş durmamalı aslında.mesela şimdi bilgisayara bakarken bile bişeyler atıştıralım arkadaşlar ki sonucunda giydiklerimiz yakışsın :))

Pekmez kilo yapmıyor ben sulandırmadan fincana koyar gider gelir içerim.Tahinle pekmezi karıştırın o daha faydalı.

Pekmez kilo yapmıyor ben sulandırmadan fincana koyar gider gelir içerim.Tahinle pekmezi karıştırın o daha faydalı.

tatlım nasıl pekmez kilo yapmıyor?o kadar şekerliki ya bence mutlaka yapar..tabi hiçbse yemeden sadece pekmez bişe yapamaz..

ben az önce 1 kase aşure yedim üstünede 1 adet elma yedim patlamak üzereyimmmm..ama 1 saat falan geçsin yine bulcam yicek biseyleeerr:))

ŞEKER VE ŞEKERLİ BESİNLER

Kalori
bu besinlerin 100 gr lık kalori cetveli;

Bal 329

Süzme bal 326

Şeker 400

Pekmez 296

Badem kurabiyesi 351

Badem ezmesi 480

Bonbon 382

Meyve şekeri 301

ay alalım yeter onu da o zaman düşünürüz

aynen..şu an tek isteğim aa sen kilo almışsın çok güzel olmuş lafını duyabilmek..özelliklede ezelden beri beni her gördüğünde zayıflamışsın lafını söyleyen arkadaşlarımın bunu söylemesi.onlar her söylediğinde zayıflamış olsaydım şu an yaşamıyordum ya neyse..

aynen ya yok daha sen küçük görünüyosun yok azcık kilo al. sanki biz bilmiyoruz ama moral bozmak falan yok. kararlıyım ideal kiloma ulaşıcam :)) tabi hep birlikte inş :))

Ben de zayıfgillerdenim ama son zamanlar kendimi toparladım şimdi 1.68 boy 54 kiloyum. Normal sayılabilecek kıvamda olduğumu düşünüyorum artık.
Bi tavsiye de benden olsun. Sabah kahvaltısını hamur işleriyle yapmak kısa süre kilo almanızı sağlıyor. En azından ben de böyle bi etkisi oldu. Sizde de aynı etkiyi gösterir umarım. Bir de fast food tabiki

iştah yerinde yiyorum gece sütlü bisküvi yapıyorum e çerezdwe yiyorum bol kalorili diye bunları bir kaç ay öncesine kadar yaparken ayda 2 kilo alan ben( sonradan oruc tutunca zayıfladım) şimdi aylardır yapıyorum bana mısın demiyor ki aylardır psikolojik olarak cok moralim bozuk bazı sıkıntılarım var sürekli ağlama, sinir ve mutsuzluk acaba diyorum psikolojim bozuk oldugu icinmi yediğim halde farketmiyor napsak bilemedimki 5 kiloya ihtiyacım var doktorum supratydn aktibol ve ferra sanol verdi kullanıyorum fakat aktibol bulamıyorum eczanelerde ondanmı ay artık ilaçta yaramıro nie böyle deliricem

cnm morelini yuksek tutmaya çalış..sıkıntıların neler bilmiyorum ama bizim gibi zayıflar cnmız sıkık olunca hiçbse yemiyoruz ya da cabuk doyuyoruz..ama şişmanlar öyle mi tam tersi canları sıkıksa daha çok yiyorlar..terslik işte..çok yeyipte kilo almıyosan doktorun dediklerini yap ama emin misin gerçekten yeyipte kilo almadığına?

canım yemem şöyle kahvaltıda hergün işe gitiğim icin yanımda götürüyorum yarım ekmek arası peynir zeytin öğlen işyerinde ne varsa akşam yemeğine kdr meyva veya tatlı akşam yemeği normal yiyorum. yemekten sonra da kuruyemiş meyva yiyorum akşam yatarkende 2bardak süte 8-9tane bebe bisküvüsi 1kaşık bal koyup iciyorum bunların dışında karnım ac gibi dolaşıorum yani işhtahım war önceden iştahım olmazdı yemezdim e iştahım oldugu halde ne zmn tartılsam aynı cıkıyorum anlamyorum yani vitaminde kullanıyorm.
acaba üzülüyorum yediğimi omu götürüyor anlamadım

kaç yaşındasın tatlım sen? ya bilemedimki gerçekten yiyormuşsun..acaba çok mu hareketlisin..ya da çok yesende gerektiği kaloriyi mi almıyorsun acaba?

Ben geldimm :) Kahvatıdan önce tartıldım anlaştığımız gibi kilo almak kenarda kalsın kilo vermişim.Bir kaç hafta önce hayatımda ilk kez 47 kiloyu görmüştüm tartıda bugün 45.5 olmuşum tekrar ve bugün de yemedim hiç bir şey

günaydın kızlaaarrr..bende bugun sabah tartıldım 55 kiloyum bıyum 1.67-1.68 civarı..aslında cok az degil kilom ama cok zayıf gorunuyorum yinede..kemiklerim ince sanırım..59 idealmiş benim için..yalnız şu da var tartım dijital değil o yuzden cok emin olamadım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…