• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kilo lazıııııımmm beraber alalım mııı??????

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
kızlar slm..bıktım bu zayıflıktan her görenin iyice zayıflamışsın demesinden;( hadi yarından itibaren beraber midemizi büyütmeye çalışalım mı var mı benim gibi 5 kiloya ihtiyacı olan?yarın sabah ilk iş tartılıyoruz,bu hafta 2 kilo alsak haftayada 2 kilo alsak 1 kiloyuda elbet alırız..

ben az önce pekmezli su yapıp içtim.hadi sizde başlayın bana destek oluuun...:(

öğün atlamamak gerekiyormuş..birde kalorisi yüksek besinler tercih edilmeliymiş..fındık fıstık badem ceviz..bunların kalorisi çok yüksek ben bunlara yüklenicem..hergun 1 kase şekerili yoğurt yicem ve pekmez içeceğim sulandırıp..

kızlar o zmn yarın sabah kalkınca aç karnına tartılıyor herkes ve buraya yazıyor.tam 1 hafta sonra pazar sabahı herkesin en az 2 kilo fazla olduğunu duyalım..süper olmaz mı?vallahi morelim azıcık yerine gelir çünkü güydüklerim bile yakışmıyo sanki artık..

hadi amaa cesareti olan yok muu?zayıflıktan fenalık gelenler aramıza katılsın..destek olalım birbirmize..şöyle azıcık balık etli olalımda hatlarımız çıksın yahu

Ben yemek yemeye üşenenlerdenim, o çok fena ayrıca çabuk tıkanıyorum.

cnm yemek yemeye üşene üşene miden küçülmüştür..bende cnm sıkık oldugu zmn su bile içemem..işte oyle yapmamak lazım en azından sevdgimiz seyleri yemeliyiz ya zorlayalım kendimizi.yarın sende başla benimle.fındıga fıstıga sar yogurt ye pekmez iç.sabah kahvaltıda omlet ye..meyve suları çok kalorili mesela onlardan iç..ne yapabilirsek işte..

Düzen yok ki bende.Neleri yanlış yapıyorum çok iyi biliyorum da düzeltmiyorum işte.Yarından itibaren başlayalım bakalım beraber belki o zaman düzene girerim.

Düzen yok ki bende.Neleri yanlış yapıyorum çok iyi biliyorum da düzeltmiyorum işte.Yarından itibaren başlayalım bakalım beraber belki o zaman düzene girerim.

tmm cnm yarın başlıyoruz o halde öncelikle aç karnına tartılıp kilomuzu yazıyoruz ve yiyoruz yiyebildiğimiz kadar o mideler genişlesin artık

gunaydiiin..ben az once pekmezli suyumu ictim ama tartilmadan ictim cunku tarti annemgilin odasinda;/yarin ac karnina tartilcam artik..

5 kilodan fazlasına ihityacım var :( ama iştah yok sipraktin kullandım gerçekten iştah açtı ama ilaç sonuçta güvenip alamıyorum tekrar doğal bi şeyler lazım

tatlım o ilaçtan bende kullanmaya çalıştım ama o kadar uykumu getirdiki 2 gun dayanabildim..boşver ilacı..bak ben şimdi 1 tabak dolusu bulgur pilavı yedim 1 kase yoğurt yedim yanındada çeyrek ekmekten brzcık daha fazlasını yedim.uyumadan yine pekmez içeceğim 1 adet elma yicem ve 1 kase bol cevizli aşure yicem.zorluyorum işte kendimi..napim artık giydiklerim bile yakışmıyor kurudum kaldım:( ideal kilom 58 miş en az 5 kilo almam lazım..dahada önemlisi midemi genişletmem lazım..bıktım çok zayıflamışsın laflarından:((

aynen ya zaten yedikçe mide genişliyo ilk zamanlar zorlanmamız normal sonra yavaş yavaş mide alışıyo zaten :)

ya çok az kişi yazıyo üzülüyorum kiloya ihtiyacı olan gelsin bize destek olsun..ben yarın sabah aç karnına tartılıyorum bugun tartılamamıstım..hadi sizde şimdiki kilonuzu ve hedefinizi yazın 1 haftalık.gerçekçi olsun ama..bizim gibi çitlembikler 1 haftada 5 kilo alamaz 2-3 alır:)

Bende en az 3 kilo alsam super olacak yaa :16:
Konuyu aktif tutarsak birbirimize yemek yememiz gerektigini hatirlatmis oluruz.
Konuyu aboneliklere ekliyorum kizlarr.. Sizde ekleyiin!!:56:

Back