Hahahahh demir hapına başladımVayy bu azimle 50 de olursunhadi inşalla
Ben belimdeki saçlarımı depresyonla git sen küt kestir neyse uzadı tam derken git kahkül kestir o sırada da uçlardan aldır şuan omuzlarda saçım ve kısacık kahküllerimYeni yeni icatlar çıkarıyoruzayyy bende lapiska saçlarımı kestim uzamıyor da nursuz
Yemeği sevmeyenler ,yaşamak için yiyenler grubuna hoşgeldnMerhaba kızlar bende zayıfım ya boy 165 kilo 46 ben önceden 60 kiloydum 43 e düştüm şimdi 46 kaldım alamıyom bi ama bende iştah sorunu var canım yemek istemiyo ya ne yapmalıyım
bakayim canim insallah faydasi olur haber etBirde ben saçlarımı uzatıyorum canım açtıgım konulara bi bakarsan orda topiğim var
Saçlarımın uzamasına etki etmesi için başladım ama kilo da aldırıyo belki alırım
48-49olsam bana yeter
Bende öyleydim açlık hissim oluyodu ama yiyesim hiç olmuyoduMerhaba kızlar bende zayıfım ya boy 165 kilo 46 ben önceden 60 kiloydum 43 e düştüm şimdi 46 kaldım alamıyom bi ama bende iştah sorunu var canım yemek istemiyo ya ne yapmalıyım
Hala stabil 49Hahahahh demir hapına başladım
Tam 1 ay önce açmıştım konuyu
46dan 47 olmuşum 1 kilo almışım ama şuan tokken tartıldım yarın açken de tartılıcam
Sende durumlar nasıl hala aynı mısın
165 boy 40 kilo 52vden dustum dugun strestindenSen kaç kilosun canım
Bence duzenli hayat kilo aldiriyor erkekler neden evleninc3 gobek yapmaya basliuot hahaAynen insanı mala çeviriyor . Ama bir süre sonra bünye alışınca bi etki kalmıyor . Hafta da iki defa içiyorum yeter bana . İştahımı getiriyornormalde gece yemek yiyen kilo alır ama biz de tık yok sanırım :))
Canım ya evet bayağı vermişşin senin düğünün mü öncelikle hayırlı olsun ve mutluluklar165 boy 40 kilo 52vden dustum dugun strestinden
En gec 12 de uyumaliyiz bence 9 gibi de uyansak tamamdr kalkinca guzel saglam bir kahvalti ara ogunde yogurt sut ceviz fındık yesek ogle yemegi ara ogunler aksam yemegi arada bir cikip egzersiz yuruyus bol bol da su tuketecegiz aslinda missssssAynı durumdayız benimde okul bitti kpss çalışıyorum gece 3-4 gibi yatıp 11 gibi kalkıyorum düzensiz yani kalktıgımda öğlen yemeği yiyorum ama canım istemediği için çok az
Akşama kadar acıkmıyorum gece de iştahım açılıyo yiyorum ama 1 aydır akşamdan geceye çok yemeye başladım demir hapına da başladım
1 kilo almıiım 46ydim 47 olmuşum tabi şuan tokum 47 geldim yarın sabah da tartılıyım bi
Uykumu düzenlemem lazım birde1 gibi yatıp 10 gibi kalksam yeter
Sana yetişiciiiim bu gidişleHala stabil 49
Tesekkur ederim canim benimCanım ya evet bayağı vermişşin senin düğünün mü öncelikle hayırlı olsun ve mutluluklar
Sen benim reçetemi uygula
Akşamüstü başla meyve kuruyemiş börek çörek yemek tarifleri bak değişik görüp canın çektiği yap ye
Mantı yap makarna yap tost yap tatlı yap yap ye bunları 6 ayda alırsın bayağı bi
kendimi düzenli hayat için hazır hissetmiyorumBence duzenli hayat kilo aldiriyor erkekler neden evleninc3 gobek yapmaya basliuot haha
Ben suyu çok içerim bak onu söylemeyi unuttum belki almamda o da yardımcı olmuştur. Çok geç yatıyorum çookEn gec 12 de uyumaliyiz bence 9 gibi de uyansak tamamdr kalkinca guzel saglam bir kahvalti ara ogunde yogurt sut ceviz fındık yesek ogle yemegi ara ogunler aksam yemegi arada bir cikip egzersiz yuruyus bol bol da su tuketecegiz aslinda missssss
Anammm hayatta yiyemem :)) sigarayı bırakmam lazım önce ya .bak yine dertlendim yakıyım bi tane :))Sana yetişiciiiim bu gidişle
Pizza hamburger profiterol herkes sever bunlarla başla akşam ye iştahın açılır sonra valla bakben şimdi kalkıp bisküvime çikolata sürüp yiyeceğim bide ekmek arası salam
Sevdiğin şeyleri yiyerek başla mesela ben ekler pastaya hayır diyemem sürekli yiyorum canım bir şey istemezse onu yiyorumTesekkur ederim canim benim
Evet benim dugunum
Heyecan strest derken boyle oldum malesef istahim yok agzima aldigimi çıkartıyorum malesef
Sigarayı bırakınca alırsın ben sana çözümü buldumAnammm hayatta yiyemem :)) sigarayı bırakmam lazım önce ya .bak yine dertlendim yakıyım bi tane :))
2 gun erken uyan 3. Gun istesende yatamiyosun ne kadar gec yatarsan yat dene bence :)Ben suyu çok içerim bak onu söylemeyi unuttum belki almamda o da yardımcı olmuştur. Çok geç yatıyorum çookyarın erken kalkmaya çalışıyım da uykum erken gelsin bakıyım
Yarın alarmı 10a kuruyum en iyisi2 gun erken uyan 3. Gun istesende yatamiyosun ne kadar gec yatarsan yat dene bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?