5 haftalk hamileyken yolculuk yapan var m?

merhaba dilacım ne güzel doktor sana açıklamasını yapmış benim doktorum öyle sert söylediki bana sanki gidersem Allahım korusun bebeğime bişey olcak gibi konuştu bende üsteleyip soramadım ona bişey olmazsa gerisi sorun değil şişer şişer inerim benkaydirigubbakcemile3 nasıl olsa anneme gidiyorum yatarım bol bol hem keyfimde gıcır olurrrr...zaten bursa ankara 5.5 saat 2.5saatte bir mola veriyor çok yorulmam diye düşünüyorummmm.teşekkür ederimmmmopuyorumnanaktan

benim bebegim de cok buyuk bir ihtimalle yolculuk nedeniyle birakti beni, yolculuktan kan pihtisi olustu uc gun sonra o kanama yapti bebek hala canliydi ama kanama cok ufak olmasina ragmen kalbi durdu:KK43:(
kromozom sonucu bebek saglikli cikti, doktor buyuk ihtimalle hematom yani kan pihtisinin kanamasi nedeiyle bebegi kaybetmis olacagimi soyledi ve ben onuncu haftadaydim.
sen bilirsin biletini de almissin ama bu sans ve kader meselesi burda kimseye birsey olmaz bir baskasina olur ayni ornekte ya da baskasina olur sana olmaz; Allah'a emanetsiniz ama benim gb ornekleri de bilmeni isterim.

:KK43:(( çok üzüldüm inan Allah tekrar bebişler nasip eder dilerim sana,sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah Allahıma sığınıp ona emanet gidicez artık kazalardan belalardan korusun hepimizi:Saruboceq:

X