Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba mahsustan önerin için teşekkr edrm cnm adaşız aynı zamanda bende betüşümkaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canımm kan testim 17.85 çıktı normal mi düşük müü..26.günümde..biliyomusunz çatlıcamm
merhaba kızlar 5haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim keseyi gördü sadece bayramdan sonra kontrole gidicem 3aylık olana kadar yolculuk önermiyoruz dedi yeni evliyim ilk bayramımızı ailemle geçirmek istiyorum gidemezsemde biliyorumki üzgün ve buruk olucam ailem ankarada ben bursadayım5.5saat sürüyor ama korkuyorum bişi olurmu diye napıcam yardım edin lütfen yolculuk yapan varmı aranızda:sinifsinif:
merhaba kızlar 5haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim keseyi gördü sadece bayramdan sonra kontrole gidicem 3aylık olana kadar yolculuk önermiyoruz dedi yeni evliyim ilk bayramımızı ailemle geçirmek istiyorum gidemezsemde biliyorumki üzgün ve buruk olucam ailem ankarada ben bursadayım5.5saat sürüyor ama korkuyorum bişi olurmu diye napıcam yardım edin lütfen yolculuk yapan varmı aranızda:sinifsinif:
teşk ederm elifcim o nasıl bir güzellik öyle maşşallh çok tatlı Allh nazardan korusun darısı benim başıma
zeyracım teşk ederm 2gündür bana bu sayfada cesaret veren tüm kızlara çok mutlu oldum sizi tanıdığıma 8 ay çok başınızı ağrıtıcam gibi:bbo: hayırlı doğum haberlerimizi alır bebişlerimizin resimlerini görürüz burdan inşallahhhhh:Saruboceq: dilerim iletişimi koparmayız oh ne güzel türkiyenin her yerinden hatta yurtdışından bile gönüllü danışmanlarım oldu hepinize teşkkr ederm kızlaropuyorumnanaktan