5 haftalk hamileyken yolculuk yapan var m?

deryadeniz ve caninuss kızlar teşk edrm yardımlarınız için bu arada tanıştığımıza memnun oldum bizde bebişimle sağsalim gider gelirz inşllh:eek: gurbetten sorum var demişsin sor bakalım hemen cevaplayalım elbirliğiyle hoşgeldin ayrıcabuyrunnnnnnnnn

5 haftalık hamileyken bebeğimden habersiz türkiye maçları kutlamalarındaydım
neler yapmadım neler hoplamalar zıplamalar sigara vs..
15 haftalıkkende adanadan ankaraya geldim.
çok şükür Rabbim korudu..
sana hayırlı doğumlar

teşk ederm elifcim o nasıl bir güzellik öyle maşşallh çok tatlı Allh nazardan korusun:nazar: darısı benim başıma:emir_bebek:

hoşbulduk canımm kan testim 17.85 çıktı normal mi düşük müü..26.günümde..biliyomusunz çatlıcamm

merhaba tekrar gurbetten ben evde idrar testi yapmıştım pozitf çıkınca doktora gttim ultrasonda görmezsek kan testi yaparız dedi alttan utrasonla baktı keseyi görünce 4haftalık dedi kan testi yapmadı bayramdan sonra kontorollere gidicem o yüzden canım üzgünüm bilgim yok diğer kızlar biliyordur kesin inşallah sende hamişsindir:ecrin_bebek:

hoşbulduk canımm kan testim 17.85 çıktı normal mi düşük müü..26.günümde..biliyomusunz çatlıcamm

canım bu kan değerine göre hamişsin 5 ve üzeri değer hamişllik canım rabbim değerinin artmasını nasip eğler inşallah canım hadi hayırlısı:Saruboceq:

merhaba kızlar 5haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim keseyi gördü sadece bayramdan sonra kontrole gidicem 3aylık olana kadar yolculuk önermiyoruz dedi yeni evliyim ilk bayramımızı ailemle geçirmek istiyorum gidemezsemde biliyorumki üzgün ve buruk olucam ailem ankarada ben bursadayım5.5saat sürüyor ama korkuyorum bişi olurmu diye napıcam yardım edin lütfen yolculuk yapan varmı aranızda:sinifsinif:

canım ben 8 haftlık hamişken yani geçen hafta 3 saatlik bir yola gittim otobüsle canım birde geri döndüm bir gün sonra şükürler olsun bişey olmadı ama doktoruna danış canım sen yinede bitanemdelikafadulden

merhaba kızlar 5haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim keseyi gördü sadece bayramdan sonra kontrole gidicem 3aylık olana kadar yolculuk önermiyoruz dedi yeni evliyim ilk bayramımızı ailemle geçirmek istiyorum gidemezsemde biliyorumki üzgün ve buruk olucam ailem ankarada ben bursadayım5.5saat sürüyor ama korkuyorum bişi olurmu diye napıcam yardım edin lütfen yolculuk yapan varmı aranızda:sinifsinif:

canım ben 2aylık hamileyken otobüsle istanbuldan mersine gittim,12saat sürdü.ordan yine otobüsle elazığa geçtim,8saatlik yol.sonra da uçağa binip istanbula evime döndüm.hiçbir sorunum da olmadı :lepi:

zeyracım teşk ederm 2gündür bana bu sayfada cesaret veren tüm kızlara çok mutlu oldum sizi tanıdığıma 8 ay çok başınızı ağrıtıcam gibi:bbo: hayırlı doğum haberlerimizi alır bebişlerimizin resimlerini görürüz burdan inşallahhhhh:Saruboceq: dilerim iletişimi koparmayız oh ne güzel türkiyenin her yerinden hatta yurtdışından bile gönüllü danışmanlarım oldu hepinize teşkkr ederm kızlaropuyorumnanaktan

zeyracım teşk ederm 2gündür bana bu sayfada cesaret veren tüm kızlara çok mutlu oldum sizi tanıdığıma 8 ay çok başınızı ağrıtıcam gibi:bbo: hayırlı doğum haberlerimizi alır bebişlerimizin resimlerini görürüz burdan inşallahhhhh:Saruboceq: dilerim iletişimi koparmayız oh ne güzel türkiyenin her yerinden hatta yurtdışından bile gönüllü danışmanlarım oldu hepinize teşkkr ederm kızlaropuyorumnanaktan

selam hayırlı olsun
bende 5 haftalıkken 7 haftalıkken ve 10 haftalıkkken yolculuk yaptım aslında ilki düşmüştü bunda pek dikkat etmedim şimsi 4 aylık Allahıma şükür bende ankaradayım eşimle ikimizin aileside farklı illerde bu sene ilk defa evimde geçireceğim bayramı inşallah aslında risk yok ama biz 5 senedir gezdik bu senede evde oturuverelim[ biz ankaradayız anneler hangi semtte/COLOR]

mutlucum merhaba çok üzüldüm bebeğini kaybettiğine Allah bu bebeğinizi sağlıkla bağışlasın size inşallah.düşük sebebinin yolculukla ilgisi varmıydı peki? Annemler dikmende canım siz hangi semttesiniz*

sağol canım o zaman 21 yaşımdaydım hamilesiniz deyince erkenmi acaba diye düşünmüştüm, sonra alacağız dediler 1yıl etkisinden kurtulamadım şimdi daha bilinçliyim en azından, bizde kızılaya yakınız kocatepe taraflarındayız.(önceki bebeğimin plesantası bozulmuştu kanamam oldu sonra küretaj)

ben 5 haftalık hamıleyken fıldır fıldır dım
heryer egıttım
bıse olmaz
7. aydayım artık yasak yolcucluk

iki saatte bir dinlenmek koşuluyla gidebilirsin demişti bana doktor...bebeğe birşey olmaz ama anne çok yorulur o yüzden önermiyoruz dedi..
yani iki saatte bir mola verip yürümen gerekiyor ...arabayla giderseniz olur ama otobüsle gideceksen bişey diyemem...beni şiştim diye arama dedi canım...

tekrara merhaba cnm kocatepedesiniz demek hımmm yakınız ahhhh güzel ankaram çok seviyorum çok özlüyorum ankaramı:gitme: şimdi kaç aylık hamişsin

tek gezinti ben değilmişim hehehe ohhh be kaydirigubbakcemile3 sunways canım sende benim gibiymişsin vallahi gitmekten vazgeçmiştim nerdeyse ama 3gün önce burda böyle bir soru sorup sayfa açmakla ne iyi etmişim bugn okul çıkışı doğru gittm biletimi aldım cuma günü gidiyoruz bebeğimle inşallahhhhhkaydirigubbakcemile

X