- 7 Temmuz 2016
- 98
- 43
-
- Konu Sahibi cagla353535
Birşey sorabilir miyim siz ne zmn hamile olduğunuzu ogrendiniz ve belirtileriniz nelerdi.Bende bugün gittim kızlar daha çok erken olduğundan kesen görünmüyor dedi ctesi bir daha gidicem. Inşallahkalp atislarini da duyarizz
ben bursada oturuyorum canım. işine yaramı bilemem ama bursadan arkadaşlara tavsiyem osmangazi tıp mnerkezinde güler hanım var hem uygun muayenesi hemde bütün hastaları çok memnun birde pembe mavi de nejdet bey var. oda inanılmaz iyi. ablamlar annem v.s. hepsi onun hastası ama biraz yüksek muayenesi 180 tl imiş. eğer gülerden memnun kalmazsam oan gidicem.
Ben İstanbul oturuyorum canim ne yazik ki ya
bana günde 1 tane dedi eczacı canım 3 ay boyunca günde 1 tane dedi. niye 3 ki acaba? ben bugün bi okuyayım bakayım prospektüsünü.
bugün tam 5 haftalık tabi asıl hafta ultrason ölçümüyle belli olacak ama bugün adet tarihine göre 5 haftalık v.s. diye konuştuk sağlık ocağındaki hemşireyle zaten bende o kadar hesaplamıştım hep internetten :)
Kasik agrisi gogus dolgunluk sivilceBirşey sorabilir miyim siz ne zmn hamile olduğunuzu ogrendiniz ve belirtileriniz nelerdi.
Benek yok die soyledimo sana2-3 hafta sonra gel hem bebek hem kalp atışını duyarız dedi..
Hastaligima 4gun var şuan öğrenebilir miyim idrar testinde cikarmi.Kasik agrisi gogus dolgunluk sivilce
Kanda kesin cikar erken gebelik testinde belkiHastaligima 4gun var şuan öğrenebilir miyim idrar testinde cikarmi.
4 arti 5 ken mi kesen 0.7 ydi?Beni doktorum 8. Haftada çağırdı kalp atışlarını duymak için. İlk gittiğimde 4+ 5 ti. Karnımdan ultrasonla bebeği göremedi vajinal ultrasonda keseyi gördü.0.7 cm boyutunda kesem. 8 haftamın olmasını bekliorum sabırsızlıkla
Beni doktorum 8. Haftada çağırdı kalp atışlarını duymak için. İlk gittiğimde 4+ 5 ti. Karnımdan ultrasonla bebeği göremedi vajinal ultrasonda keseyi gördü.0.7 cm boyutunda kesem. 8 haftamın olmasını bekliorum sabırsızlıkla
benimki de bu şekildeydi canım bir sıkıntı yok çok şükür. bir sıkıntı olsa doktor söylerdi zatenYukledm