5 haftalik.kese gorunumu

kızlar fazlasıyla aceleci davranıyorsunuz , bende sizden çok farklı değildim aslında ama 5 haftalık daha keseyi gördü iseniz yeterli zaten . bebekte geliyor inşallah merak etmeyin dış gebelikten falan bahsetmek için daha çok zaman var.

Iste insan panik oluyot kafasina binlerce soru geliyor dr un yaninda aklina gelmiyr sonradan kafasina takiliyor.sen kesenin 5 haftalik olcusunu hatrliyormusn

aslında ultrason kağıtlarını hep yanımda taşıyordumda çanta değiştirince onları almamışım yanıma akşama yazarım canım ama inanın bu kadar takarsanız kötülüğü kendiniz getirirsiniz Allah korusun o yüzden her şeyin sırası var diyerek rahatlamaya çalışın benım gibi yapmayın her hafta ayrı bır soru geliyor insanın aklınabiliyorum ama yine de kendinizi sakinleştirecek şeyler bulun kendinize inşalah hepimiz hayırla huzurla evlatlarımıza kavuşuruz.

Kızlar bu da benim 5+2 kese görünümü ama sat a göre 4+6 idi

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    42,6 KB · Görüntüleme: 1.869
Evet canım ama öyle düşünme ufacık daha embriyo sonuçta bana da doktorum 7. Haftada gel dedi bu perşembe kontrolüm var kalp atışları için gidicem. Benim doktorum da her şey yolunda dedi senin de öyle demiş aklına kötü şeyler getirme

Kızlar selam,bende pazartesi 5+1 iken Dr a gittim.Aslında erken olduğunu biliyordum ama öyle randevu almış bulundum.Neyse benim kesemde minicik çıktı.ultrason cihazi olcemedi bile.Zaten geç yumurtlama olduğu için Dr da geç dollenme muhtemelen dedi.15 gün sonrası için randevu verdi.bu arada kalp atışını duymadan gebeliğe bağlanmak için erken olduğunu da özellikle belirtti.Hepimiz için hayırlısı olsun.Ama her kadınının gebeliği kendine özeldir. Bu nedenle kıyas yapıp kendinizi sıkmayın derim.

Kızlar selam,bende pazartesi 5+1 iken Dr a gittim.Aslında erken olduğunu biliyordum ama öyle randevu almış bulundum.Neyse benim kesemde minicik çıktı.ultrason cihazi olcemedi bile.Zaten geç yumurtlama olduğu için Dr da geç dollenme muhtemelen dedi.15 gün sonrası için randevu verdi.bu arada kalp atışını duymadan gebeliğe bağlanmak için erken olduğunu da özellikle belirtti.Hepimiz için hayırlısı olsun.Ama her kadınının gebeliği kendine özeldir. Bu nedenle kıyas yapıp kendinizi sıkmayın derim.
Istanbuldami?hangi hastane

Canim sana doktor kalp atisi icin hafta belirttimi?bide su an tam 5 hafta kac gunluksun?
2-3 hafta sonra gel hem bebeği hem kalp atışı görürüz dedi.. O görüntü 4-5 haftalık bebeği gördükten sonra haftayı söyleyecekmiş doktor.. Doktorumu değiştircem bakalım 3 haftaya sonra giderim..

5 haftalıkken kesenin böyle görünmesi normal, 7-8 haftalıkken kalp atışı duyulur kesin,15 gün sonra gel demeleri normal. Siz şimdi yeni hamileliğin heyecanı ile yerinizde duramıyorsunuzdur ondan uzun gelir yoksa normal bir zaman.

Ben de 4+5 te gitmiştim doktora. Boş bir kese göründü. Doktor gayet iyi bir kese dedi. Rahimde güzel bir yere yerleştiğini söyledi. 15 gün sonra çağırdı beni de kalp atışlarını duymak için. Pazartesi gidicez bakalım. Heyecanla beklioruz pazartesiyi.

X