- 28 Haziran 2016
- 71
- 25
- 30
- Konu Sahibi cagla353535
Kizlar ben resm yukleyemiyorum piksel yuksel diyo nasil yapicam biliyomusunz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senn kese kac mm canimKızlar bu da benim 5+2 kese görünümü ama sat a göre 4+6 idi
Benim 5 mm idi en son işte 5+2 iken bu perşembe bakalım kaç olmuşSenn kese kac mm canim
Canim sana doktor kalp atisi icin hafta belirttimi?bide su an tam 5 hafta kac gunluksun?Eki Görüntüle 1857088 Bak buda benim bende 5haftalığım
Istanbuldami?hangi hastaneKızlar selam,bende pazartesi 5+1 iken Dr a gittim.Aslında erken olduğunu biliyordum ama öyle randevu almış bulundum.Neyse benim kesemde minicik çıktı.ultrason cihazi olcemedi bile.Zaten geç yumurtlama olduğu için Dr da geç dollenme muhtemelen dedi.15 gün sonrası için randevu verdi.bu arada kalp atışını duymadan gebeliğe bağlanmak için erken olduğunu da özellikle belirtti.Hepimiz için hayırlısı olsun.Ama her kadınının gebeliği kendine özeldir. Bu nedenle kıyas yapıp kendinizi sıkmayın derim.
Evet İstanbul da.Yeditepe Üniversitesi hastanesiIstanbuldami?hangi hastane
2-3 hafta sonra gel hem bebeği hem kalp atışı görürüz dedi.. O görüntü 4-5 haftalık bebeği gördükten sonra haftayı söyleyecekmiş doktor.. Doktorumu değiştircem bakalım 3 haftaya sonra giderim..Canim sana doktor kalp atisi icin hafta belirttimi?bide su an tam 5 hafta kac gunluksun?
Banada 5+1 ken 15 gun snr dedi kalp atisi icn banada gec gbi geldi2-3 hafta sonra gel hem bebeği hem kalp atışı görürüz dedi.. O görüntü 4-5 haftalık bebeği gördükten sonra haftayı söyleyecekmiş doktor.. Doktorumu değiştircem bakalım 3 haftaya sonra giderim..
10 gün sonra gidicem başka doktora.. Bakalım o zamana 7 haftalık felan olurun heralde..Banada 5+1 ken 15 gun snr dedi kalp atisi icn banada gec gbi geldi