- 10 Ocak 2022
- 38
- En iyi cevaplar
- 1
- 15
- 3
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bilgi vermedi miMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum 5 haftalık hamileyim ultrason görüntüsünü ekledim yazı ve rakamlardan bilgisi olan anne ve anne adayları varsa aydınlata bilirmi beni teşekkür ederim.Eki Görüntüle 2985585 Eki Görüntüle 2985586
İyi akşamlar, hayır ilgilenmedi fazla hastası çoktu apar topar baktı diğer hastayı aldı içeriDoktor bilgi vermedi mi
Teşekkür ederim, değiştireceğim inşallah her şey yolundadırBilgi dahi vermeyen doktorla bu yola devam etmeyin derim...
Problem olsaydı söylerdi diye düşünüyorum..Problem olmadığı için birşey deme gereği duymadıgını düşünüyorum.Ama ben olsam başka bir doktora gider bilgi alırdım..Sağlıkla gelsin bebeğinizTeşekkür ederim, değiştireceğim inşallah her şey yolundadır
Çok teşekkür ederim arkadaşım bazen iyi şeyler duymak bile mutluluk veriyor inşallah öyledir, yarın başka bir doktor bulacağız bakalımProblem olsaydı söylerdi diye düşünüyorum..Problem olmadığı için birşey deme gereği duymadıgını düşünüyorum.Ama ben olsam başka bir doktora gider bilgi alırdım..Sağlıkla gelsin bebeğiniz![]()
Anladım canım. Baska bir doktora gidersin bundan sonra. Ama ultrason görüntüsünde bizimde anlayacagimiz şeyler yazmıyor. Crl felan goremdm ben kağıtta çok bisi yok. Bence baska bir doktora git haftaya hem bebek te oluşmuş olurİyi akşamlar, hayır ilgilenmedi fazla hastası çoktu apar topar baktı diğer hastayı aldı içeri
düzgün bir kese bozuk ve parçalı degil ama yolc denen yapi daha olusmamis cunku cok yeni yolc olusursa icinde bebek olusacak demektir yani saglikli ilerledigine ilk isarettir bu ,6+2 de oglumda transvajinal ultrasonda yani asagidan bakildiginda kalp sesini duymustuk bebek 7 haftalikken falan gozukmeye başlıyor 4 boyutlu olmayan ultrasonda cok küçük gozukuyor,4 boyutlularda ise net gozukur bu arada sen 7 hafta icinde git karindan ancak duyurlur kalp sesi 2 hafta bekle derim agrin sızın kanaman olmadigi icin 2 hafta bekle Allah korusun bunlar olursa hemen gitmen gerek ki ben her hamileligimde yasadim korkma her kanama da dusecek diye de bir sey yok ona gire de ilaclar veriliyor sen hep guzel dusun cok yorulma agir kaldirma ins bebisin saglik ile gelsin dunyayaÇok teşekkür ederim arkadaşım bazen iyi şeyler duymak bile mutluluk veriyor inşallah öyledir, yarın başka bir doktor bulacağız bakalım
Teşekkür ederim randevu aldım bir başka doktora inşallah gideceğimAnladım canım. Baska bir doktora gidersin bundan sonra. Ama ultrason görüntüsünde bizimde anlayacagimiz şeyler yazmıyor. Crl felan goremdm ben kağıtta çok bisi yok. Bence baska bir doktora git haftaya hem bebek te oluşmuş olur
Teşekkür ederim randevu aldım bir başka doktora inşallahAnladım canım. Baska bir doktora gidersin bundan sonra. Ama ultrason görüntüsünde bizimde anlayacagimiz şeyler yazmıyor. Crl felan goremdm ben kağıtta çok bisi yok. Bence baska bir doktora git haftaya hem bebek te oluşmuş olur
Çok teşekkür ederim canım Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin başka bir doktora randevu aldım gideceğiz bakalım hayırlısı5 haftalık kese işte, bebek gözükmez, yolk kesesi de gözükmez. 2-3 hafta sonra gider kalp atışlarını görürsünüz. Kanamanız olmadığı sürece korkmayın.
Ben sadece 2 kez beta baktırdım, 12. haftamdayım 2 kez gittim ultrasona. Büyüyeceği varsa büyüyecek. Bizim bu süreçte yapabileceğimiz sakin olmak. Siz de sakin olun aksi bi durum olsa doktor tedbir amaçlı önlem alırdı.
Merhaba tekrar, teşekkür ederim evet 2 hafta sonrasına başka doktora randevu aldım gideceğiz bu arada erkek olduğunu nasıl anladınızHayırlı olsun,sağlıkla gelsin bebiş
Bu arada keseye göre tahminim erkek. Başka bir doktora gitmek için 2 hafta bekle bence. Kalp atışını duymaya gidersin![]()
Rabbim size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun,sağlıkla gelsin bebiş
Bu arada keseye göre tahminim erkek. Başka bir doktora gitmek için 2 hafta bekle bence. Kalp atışını duymaya gidersin![]()
Doktorum söylemişti. 5 haftalık kese görüntüsünde sekli yusyuvarlaksa kız,fasulye gibi yanlardan biraz içe baskinsa erkekMerhaba tekrar, teşekkür ederim evet 2 hafta sonrasına başka doktora randevu aldım gideceğiz bu arada erkek olduğunu nasıl anladınız![]()
Ya ne güzel kız erkek farketmez sağlıklı olsun Yeter ki Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benimde öyle inşallah her şey yolunda giderse inşallah sonucu paylaşırım bilginiz için çok teşekkür ederimDoktorum söylemişti. 5 haftalık kese görüntüsünde sekli yusyuvarlaksa kız,fasulye gibi yanlardan biraz içe baskinsa erkek
Benim cocuklarimda tutuyor. Tabi ki önce sağlık,sağlıkla gelsin minik bebiş![]()
Doktorum söylemişti. 5 haftalık kese görüntüsünde sekli yusyuvarlaksa kız,fasulye gibi yanlardan biraz içe baskinsa erkek
Benim cocuklarimda tutuyor. Tabi ki önce sağlık,sağlıkla gelsin minik bebiş![]()
Hayırlı olsun,sağlıkla gelsin bebiş