kızlar orda olan varsa benim bi sorum olcak tı benim adetime daha bir hafta var ama benim göğüs uçlarım hassaslaştı ve şişmeye başladı ayrıca kasıklarımda utrup kalkarken ağrı oluyo sağ tarafıma arada ağrılar giriyo bu hamişlik belirtisimi sizce bu kadar erken belirti olurmu
canım peki karnın alt tarafı peki nasıl oluyo yani sancı falan giriyomu arada
ARKADAŞLAR MERHABA BEN 5 HAFTA 1 GÜNLÜK HAMİLEYİM BENİM GİBİ 5 HAFTALIK ANNE ADAYLARINI BEKLİYORUM HEP BERABER AYNI ZAMANLARDA NELER YAŞIYORUZ PAYLAŞALIM MİDE BULANTILARI CİNSEL İSTEKLİLİK YADA İSTEKSİZLİK UYKU BAŞ AĞRILARI NELER YAŞIYORSAK BEKLİYORUM..
Canım tebrik ederim...:teytey:
Ben de son adet tarihine göre 5 haftalık gebeyim.
Dün kan vermiştim beta hCG için. Bugün sonucu alıp doktoruma göstericem.
Ultrasonda minik siyah bir nokta gördük sadece.
HAYAL KIZ MERHABA; NASIL SEVİNDİM BÖYLE BİR KONU AÇTIĞINIZA 5+2 YİM BEN DE UMARIM BEBİŞLER TUTUNUR DA SAĞLIKLA VE KOLAY DOĞUMLARIMIZ OLUR.BENİM İÇİN HERŞEY O KADAR YENİ VE İLGİNÇ Kİ DAHA İLK BEBEK OLACAK NE EŞİM NE DE BEN BU KADAR SEVİNECEĞİMİZİ TAHMİN EDEMİYORSUK. UMARIM SONUNA KADAR HERŞEY İYİ OLURa.s.
hayl kız tebrık ederim bend hamisim 7 hafta sanırım salı gun kalp atıslarını duycaz insaallah cok heyecanlanıyorum bır sorun cıkmaz
bende 5+4 haftalık hamileyim kızlar. hiç bulantım falan yok. sadece biraz iştahsızlık var. sizlerde bulantı başladımı?fisfisfis
R2D2 canım benim ilk bebeğimde 19 haftalıkken karnımda öldü. senağlamaşimdiki hamileliğimden çok korkuyorum. inşallah benimkide bütün hamişlerin kide sağlıkla doğar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?