5 haftalık hamileymişim ama 2 hafta once kan tahlili yaptım yok çıkmıştı normalmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sukut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idrar testiyle yapılan bhcg'ye bakan yöntemin bile sonuç vermesi 6. haftayı bulabiliyor. adet geçikmesinden 10 gun sonra bile iki koyu çızgı cıkmamıştı bende biri silikti hala. tamammen horman düzeyinin artma hızıyla ilgili ve kişiden kişiye farklı. bekleyip bi hafta sonra tekrar test yaptırmakta fayda var. ayrıca şüphelendiğiniz sürede dikkatli de davranın yediğinize içtiğinize, röntgen tarzı yerlere yani.

kan tahlilimde ilkinde >0.100 çıkmıştı canım çok net hatırlamamakla birlikte
ama o sıra hamileymişim.benimki 4-5 haftalık hamileyken belli olmuştu.biraz bekle bakalım.Allah gönlüne göre versin

Benim bugün 7. gün oldu adet geçeli ama yine testte çıkmadı ve anlamadığım konu şu neden adet olmuyorsam hala göğüslerim acıyor. Sizde de oldumu böyle bir sıkıntı.
Mrb canm aynı sorun bende var bgun adetım 34.gunu fakat adet görmerdım gebelik belirtim ama kanda nehatıf cıktı anlamadım bende ☹️

kan tahlilimde ilkinde >0.100 çıkmıştı canım çok net hatırlamamakla birlikte
ama o sıra hamileymişim.benimki 4-5 haftalık hamileyken belli olmuştu.biraz bekle bakalım.Allah gönlüne göre versin
Kan testını adettten kac gun sonra yapmıstın canm bende ıkı gün önce yaptrdıö 1.20 cıktı ama hala adet görmedi im

Back