5 haftalık hamileymişim ama 2 hafta once kan tahlili yaptım yok çıkmıştı normalmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sukut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de 25 ocakta adet olmam lazımdı olmadım 27 de kan testi yaptırdım çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi hala adet olmadım aşırı uyku hali var.

Canım bir hafta sonra test yaptır.O zaman kesin sonuç çıkar.Bazen döllenmeden kaynaklı geç olanbiliyr

kızlar ben de beş haftalık hamileymişim ama bazen kahverengi akıntım oluyor sizde de oluyor mu? korkuyorum birşey olacak diye.. gün içinde de hiç dinlenemiyorum :(

Öncelikle hayırlı ugurlu olsun canım rabbim saglıkla kucaklamayı nasp etsin.Gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır.Ve bazen döllenme geç olabilir.Yani sen test yaptırdıgında döllenme geç oldugu için çıkmamış olabilir.Her hamile kalan regl olmaz die birşey yok kiminde üstüne görme olarak adlandırılan kanamalar görülebilir.Ayrıca bebegin 5 haftalık olması demek döllenmenin 5 hafta önce oldugunu göstermez canım:)
Mesela ben 9+2 günlük hamileyim on gün arayla test yaptırmıştım ilk testim negatif çıkmıştı ikinci teste pozitif çıktı 4 haftalık.Gebeligin erken dönemlerinde testler negatif çıkabiliyor.Senin son adet tarihinden sonraki yumurtlma günün neyse o ay kalmışsındır.

meraba .. hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.. ya sizin yazınızı okuyunca bi umut doğdu içime :( benimde son adet tarihim 4 şubat adetten sonra doktora gittii yumurtlama takibi yaptırmak için.. yumurtlamam gerçekleştikten 8 gün sonra kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.. bu aralarda adet olmadım olmam gerekirdi hala gelen giden yok :50: acaba bende de varmıdır bişeylerr:( ayy allahımm inşallah vardır ya beni çok ümitlendirdin :((( sen hamilesin dua et isteyen herkeseee rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah :((

kızlarrr günaydın,ben dün akşam ve bu sabah idrar testi yaptım,ikinci çizgim silik çıktı bu ne demek?:41:
yani çokta silik değil aslında pembeye yakın bir renk.aslında nasıl foto koyulur buraya bi becerebilirsem koyarım.bilenler var mı?:18:

kızlarrr günaydın,ben dün akşam ve bu sabah idrar testi yaptım,ikinci çizgim silik çıktı bu ne demek?:41:
yani çokta silik değil aslında pembeye yakın bir renk.aslında nasıl foto koyulur buraya bi becerebilirsem koyarım.bilenler var mı?:18:

öncelikle meraba, canım iknci çizgi silikte olsa gebelik var demektir :34: birde kan testi yaptır istersen orda kesin sonucu alırsın .. :nazar:

kızlar ben de beş haftalık hamileymişim ama bazen kahverengi akıntım oluyor sizde de oluyor mu? korkuyorum birşey olacak diye.. gün içinde de hiç dinlenemiyorum :(

canım geç oldu inşaallah bitmiştir lekelenme.bendede olmuştu tam 5. haftalık sıralarında sonra geçti.İnş.sağlıklı bir şekilde devam ediyordur hamişliğin

jasmınacım silik çizgi pozıtıftır kanda baktır benımde silik cıktı kanda baktırdım ordada pozıtıfı gördüm

meraba .. hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.. ya sizin yazınızı okuyunca bi umut doğdu içime :( benimde son adet tarihim 4 şubat adetten sonra doktora gittii yumurtlama takibi yaptırmak için.. yumurtlamam gerçekleştikten 8 gün sonra kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.. bu aralarda adet olmadım olmam gerekirdi hala gelen giden yok :50: acaba bende de varmıdır bişeylerr:( ayy allahımm inşallah vardır ya beni çok ümitlendirdin :((( sen hamilesin dua et isteyen herkeseee rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah :((

erken kan testi doğru degıldır adet gecikmeden yapma test adetın gecınce gün sonra fln idrar testı yapabılırısn

Kusura bakma 10 gündür falan hastanede yattıgım için msj na şimdi cvb verebildim.Dilerim rabbim isteyen herkese nasip etsin.

merhaba kızlar,ikinizede hayırlı olsun.Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.bende büyük bi heyacanla bekliyorum.bu arada sayfada yeniyim:)
ben en son 29 ocakta adet gördüm.umreye gitmiştim orda çok istedik.27 şubatta dayanamayıp kan testi yaptırdım.değerim çok düşük çıktı 0.58 :( hemşire gebelik yok dedi.ama biz umut kesmedik.çünkü Allah isterse hemen verir dedik...hala adet olmadım.acaba bende sizin gibi olabilir miyim?geç döllenme olmuş mudur?:17: çok heyacanla bekliyoruz.genelde adetim gecikir 2-4 gün arasında ama ben nedense psikolojik olarak mı bilemicem umutluyum.dua ve yorumlarınızı bekliyorum:16:

merhaba canım, benimde bugün adetimi 1 gün geçti kan testim 0,14 çıktı yani negatif. senin sonraki günlerde yaptığın testte pozitifti değil mi? adetten kaç gün sonra tekrarladın testi? kaç çıktı değerin? hamile misin?

merhaba canım, benimde bugün adetimi 1 gün geçti kan testim 0,14 çıktı yani negatif. senin sonraki günlerde yaptığın testte pozitifti değil mi? adetten kaç gün sonra tekrarladın testi? kaç çıktı değerin? hamile misin?

merhaba canım ben hamileyim:49: adetten 10 gün sonra kan testi yaptırdım.413 çıkmıştı değerim

iğne derken canım:) kan alıolar onu mu diosun bn özelde yaptrdım 1 saatte verdiler:) hala adet olmadı isen umut var:) kaç gün geçti

yok canım çatlama iğnesinden yaptıktan sonra kaçıncı gün öğrendin? adet geçeli bugün 2. gün ama iğneyi vurulalı 20. gün. dün kan testi yaptırdım negatifti

arkadaşlar bu hamişlik haftası neye göre hesaplanıyor.ben hamile kaldığım ayı merak ediyorum.
subat 11 de kan tahlili yaptırdım.hamilelik yok gözüktü reglim geçince dayanamadım tekrar yaptırdım 5 haftalık hamişlik çıktı.Nasıl oldu bu iş.5 hafta oncesi regl zamanıma rast geliyor.ozamanda birlikte olmadığımıza göre,regl oncesi hamiş kalsam regl olmaz beta hcg de hamileliğim belli olurdu sanırım
ayy ben hangi ay hamiş kaldım bi yardımcı olurmusunuz kızlar:50:

Merhaba sukut. Benim de adetim 9 gun gecikti. 2 gün gecikince idrar testi yaptım çıkmadı. 7 gün gecikince kan testi yaptırdım 1.2 çıktı, negatif. Senin ki kac çıkmıştı kanda? Benim hala adet belirtim yok, gelsin diye soğan kürü yapıyorum. Sağlık Ocağı nda yapmıştım kan testini. Umutlanayim mi bilemedim. Cevap verebilirsen sevinirim :)

Back