5 haftalık hamileyken ultrasonda görünmeyen var mı...

evet cnm benimde ulturosonda görülmöedi kan testinde çıktıı 15 gün sonra gittiğimde görüldü küçüçük nokta kadardı:)))

kızlar merhaba martta boş gebelik geçirdim kürtaj oldum.maıstada hastalanmadım.doktora gittim.kontrole keseyi görüyor içinde ufak bi parça gördü bebek olduğunu söylemek için daha çok erken dedi. boş gebelik olabilir dedi %50 %50 dedi a:2:klım çok karıştı bu konu hakkında bilgisi olan duyan bilen kim var bişeyler söylesin tekrar aynı şeyleri yaşamak istemi,yoummm:2:

kızlar benimde son adet tarihime göre 4+7 bugün ama doktor baktı ultrasonda göremedi göbekten baktı tabiki.dış gebelik olabilir ama bunu söylemek için erken dedi haftaya cuma gününe gün verdi kan değerlerim 1375 dün bakıldı en son.dün ki doktor 1500-2000 lerde görünür ultrasonla bakmıcam şimdi demişti.inşallah herşey yolundadır ilk gebeliğim bu ve çok endişeliyim.gerçi çok minik bir siyah nokta vardı bu ümit verici birşey dedi doktorda allahım inşallah o benim bebeşimdir.rabbim onu hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin aminn.

benim de kan testinde çıkmıştı cumartesi doktora gittim ultrasonda baktı kese göründü ama kalp atışları duyulmadı 10 gün sonra gel dedi
5+6 haftalık +-6 gün dedi
ben de cumartesi gitsem diyorum tam 10 gün olmayacak beklesem mi yoksa duyulabilir mi ne dersiniz?

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben de dün gittim ilk gebeliğim 5-6 haftalık, gebelik kesem göründü 14mm ama bebişim görünmedi acaba boş gebelik olabilir mi ki ya çok korkuyorum 3 gün sonra tekrar gel dedi doktorum cumaya kadar beklicem ama cnm çok sıkkın

benimkide öyleydi 7 haftalıken kalp atışı ve kese göründü kan değerlerin yükseliyomu kaç kez yaptırdın yükselmesi lazım.

bende de gözükmemişti hem de 5. haftanın sonundaydık
ama 6. haftanın içindeyken hem keseyi hem bebeği gördük

bende 6 hafta 4 günlük hamileyim kese çok güzel ama bebek hala görünmüyor. vajinal ultrasonda da görünmedi haftaya tekrar bakacak doktorum.

arkadaşlar merhaba,
ben 8+2 günlük hamileyim ama bugün dr.a gittim kese normal ama içinde bebeği göremedi dr. 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Sizlerde de bebeği geç görenler oldu mu? Bir kere daha düşük yptığım için pek ümitli değilim ama

benim de 5 haftalık filanken görünmemişti.doktor 3 gün sonra idrarına sıkışık gel dedi.o zaman gittiğimde görünmüştü.

Benimde 5 hafta 5gunluk ama sadee kese görunuyo bugun kalp atışlarını duyarım umıdıyle gıttım fakat ortada bebişi bile göremedik sizce normal mi doktor 2 haftasonra gel dedi ama gecermı o 2 hafta

Benimde 5 hafta 5gunluk ama sadee kese görunuyo bugun kalp atışlarını duyarım umıdıyle gıttım fakat ortada bebişi bile göremedik sizce normal mi doktor 2 haftasonra gel dedi ama gecermı o 2 hafta

sorun yapma canım 5 hafta 5 günlükken bende sadece keseyi gördüm kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi ama ekstra bu durum çıktı bende hafif bi kanama 6 hafta 3 günlüktü acile gittik o anda duyduk kalp atışlarını ama bu durum herkese göre değişebiliyormuş kimi 7 hafta kimi 8 hafta problem yapma gönlünü ferah tut.

valla benim de 5 haftalık kan değerlerine göre kesenin görünmesi için 1 hafta daha var dedi doktor, bir aksilik yok değerler iyi dedi.. bence bu kadar irdeleyip kurcalayıp aklını bulandırma kimseyi de dinleme sen doktorunu dinle.. 1 hafta sonra görünür diyorsa görünür neden başkalarına kulak asıyorsun ki?

herkesin yapısı farklı tabiki , benim ki göründü . ama bu demek değildir ki senin kide görünecek bence kafana takma sonucda döllenme v.s geç olmus olabılır

Doktor biraz ilgisiz olduğum yerde başka doktor olmadıgı ıcın ona gıtmıstım ılk ıdrar testi yaptığımda ultrasonda görunurmu dıe gıtmıstım o zaman kesecik minicikti dedi bu daha 1 aylık sen 1hafta sonra gel ozaman dışgebelık olup olmadgı bellı olur fılan dedı bu sefer kontrole gıttıgımde bu yine 1 aylık dedi keseyi biraz daha büyük görürce hemen kaldırdı beni insan kese boyunu söyler nebılım şöle bı inceler bebek varmı dıye doktor tatminetmedi beni üzüldüm zaten sürekli tedirginim doktorda bi türlü rahatlatmıyo içimi haftaya Antalyada doktora gitcem umarım ozamana kadar bebişim büyümüş kalbide atmaya başlamış olur beklemek cok zor :)

arkadaşlar bende bugün dra gittim karından ultrasona baktı keseyi göremedi ve ben kahroldum kelimenin tam anlamıyla son adet tarihime göre şuan 6 haftalık olması lazım sizce görünmesi gerekmiyormuydu ?

bende de öyle olmuştu,endişelenme.2 hafta sonra gittik,o zaman gördük.
kızlar bende sizden bişey öğrenmek istiyorum. Bizim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var ilk bebeğimde evli olmadığımız için kürtaj oldum ve sonrasında bana bir iğne yaptılar. 4 yıl aradan sonra ki şuan evliyiz ve 7 haftalık hamileyim ama bebeğim 5 hafta görünüyor ve kalp atışları duyulmuyor bebek 5 haftalık görünüyor dediler. sizce bebeğime bişey olur mu yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…