5 haftalık hamileyken ultrasonda görünmeyen var mı...

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
kızlar 5 haftalık hamileyim ama bebek ultrasonda gözükmüyor kandan test yapınca görünüyor.ben gibi böyle olupta sonra gebelik kesesini gören var mı...3 gün sonra tekrar ultarasona gireceğim inşallah orada görünür....

aynı sorun bende de var.. bugun 5+1 hafta oldu. kese bıle görünmedı degıl bebek... andıselenıyorum kızlar. vajınadan da baktırdım yok yok.. erken dıyen var. haftaya görünmezse dıs gebelık dıyen var... korkuyorum... ilk bebegım daha......

arkadaşımın böyle bie durumu olmuştu tam hafta hatırlayamayacagım ama 2 aylık mıydı ne hala görunmemişti yanılmıyorsam.

kalp atıslarını almadan bı ohhhhhhhhhhh dıyemıcem... cok saglam bı doktorum da yokkı yaaa. ordan burdan.. ankaraya gıtmem gerekıyo.. bıraz zaman gecsın gıderım artık...hayırlısı yaaaa

kızlar bugun öğrendim hamile oldugumu küçük nokta şeklinde göründü bu kesemidir ben sormadom doktora heyecandan

ay canım şimdi okudum 3günde geçmiş hayırlı haberler almışsındır inşallah bende ilkinde görememiş ne ağlamıştım ama özele yollamıştı doktorum ve ordada gözükmemişti 2gün sonar tekrar yollanınca eeeeee işte burda n,iye yolladılar seni demişti kadın ve orda ağlamıştım bak 2günde neler değişir inşallah sağlıkla tutunmuştur bebişin ve inşallah bu sefer benimde

saol canım ya dün doktora gittim vajinadan baktı şükürler olsun keseyi gördük 15 gün sornra kalp atışları için çağırdı hayırlısıyla kalp atışlarını da duysak içim rahatlayacak....

cnm normaldir bende öğrendiğimde hemen bebeği görürüm sandım ama keseyi bile göremedim 4 haftalıktı sadece rahimde kalınlaşma var dedi 3 hafta sonraya gün anca o zaman gördüm bebeği kalp atışını duydum

bende öyle düşündüm benim ilk hamileliğim çok zor geçti düşük tehlikem falan vardı sağlıklı doğurdum ama yatarak falan geçti hamileliğim yine öyle olmasın erken tedavi olsun diye gittim ama 3 gün sonra görebildik haftaya kalp atışları için gideceğiz...

bende çok korktum endişelendim ama Allah'a şükür iyiymiş seninle doğum tarihlerimiz aynı hayırlısıyla doğum yaparız inşallah içini ferah tut geçte olsa bebeğin görünür....

ne güzel bak görmüşsün keseyi
ben de 15 hazıranı beklıyorum hayılrıısyla bir görsem,kalp atışını bir duysam
Allahım o günleri de göstersin inşallah

kızlar zaten kese görünmeden ne kadarlık olduğunu anlayamazsınız ki kesenin boyuna yada bebeğin boyuna göre net ne kadar olduğu söyleniyor. yani bende gittim görünmedi kanda çıktı 10 gün sonra gittim kese göründü sadece ne kadarlıktır dedim bi aylık felan dedi ama SAT ıma göre 2 hafta küçük.. şuan 7 haftalık ama satıma göre dokuz haftalık olması gerekiyor.. belki arayı kapatır oluyormuş öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…