- 16 Şubat 2010
- 175
- 24
-
- Konu Sahibi omre_bedel
kızlar 5 haftalık hamileyim ama bebek ultrasonda gözükmüyor kandan test yapınca görünüyor.ben gibi böyle olupta sonra gebelik kesesini gören var mı...3 gün sonra tekrar ultarasona gireceğim inşallah orada görünür....
ay canım şimdi okudum 3günde geçmiş hayırlı haberler almışsındır inşallah bende ilkinde görememiş ne ağlamıştım ama özele yollamıştı doktorum ve ordada gözükmemişti 2gün sonar tekrar yollanınca eeeeee işte burda n,iye yolladılar seni demişti kadın ve orda ağlamıştım bak 2günde neler değişir inşallah sağlıkla tutunmuştur bebişin ve inşallah bu sefer benimde
kızlar 5 haftalık hamileyim ama bebek ultrasonda gözükmüyor kandan test yapınca görünüyor.ben gibi böyle olupta sonra gebelik kesesini gören var mı...3 gün sonra tekrar ultarasona gireceğim inşallah orada görünür....
canım normal diyorlar çünkü ben de 5+1 im e doktorum 2 hafta sonra ya randevu verdi
cnm normaldir bende öğrendiğimde hemen bebeği görürüm sandım ama keseyi bile göremedim 4 haftalıktı sadece rahimde kalınlaşma var dedi 3 hafta sonraya gün anca o zaman gördüm bebeği kalp atışını duydum
bende çok korktum endişelendim ama Allah'a şükür iyiymiş seninle doğum tarihlerimiz aynı hayırlısıyla doğum yaparız inşallah içini ferah tut geçte olsa bebeğin görünür....