6. Haftada hem bebek hem kalp atışı gozukmustü bnm de beni de dr korkutmustu şükür bi sknti çıkmadı pzar günü değerin kaç olacak ona bakıp sağlıklı artmış mi diye bakacak zaten değer 400 lerde falan gözükmüyor 1000 i geçmesi lazım sanırım. Naçizane tavsiyem alttan baktirmayin fazla sabırlı olun bebeğiniz sizinledir korkmayınBugün tam 5 haftalık hamileyim 12 nisan adet günümdü. Bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda hic bise gozukmedi alttan baktı minicik nokta kadar bise gozukuyo dedi ya gec döllenme olmus yada hamileliğinde yolunda gitmeyen seyler var dedi kan testi istedi beta hcg degerim 447 çıktı 5. hafta için düşük dedi pazar günü yine gel kan ver dedi böyle olan oldu mu hiç ya ilk hamileliğim ve çok korkuyorum
Bugün tam 5 haftalık hamileyim 12 nisan adet günümdü. Bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda hic bise gozukmedi alttan baktı minicik nokta kadar bise gozukuyo dedi ya gec döllenme olmus yada hamileliğinde yolunda gitmeyen seyler var dedi kan testi istedi beta hcg degerim 447 çıktı 5. hafta için düşük dedi pazar günü yine gel kan ver dedi böyle olan oldu mu hiç ya ilk hamileliğim ve çok korkuyorum
Benim de 5. Haftada gorulmemisti gecen yil..7. Haftada görüldü.Bugün tam 5 haftalık hamileyim 12 nisan adet günümdü. Bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda hic bise gozukmedi alttan baktı minicik nokta kadar bise gozukuyo dedi ya gec döllenme olmus yada hamileliğinde yolunda gitmeyen seyler var dedi kan testi istedi beta hcg degerim 447 çıktı 5. hafta için düşük dedi pazar günü yine gel kan ver dedi böyle olan oldu mu hiç ya ilk hamileliğim ve çok korkuyorum
Cnm düşündüğün için de bu belirtileri yaşıyor olabilirsin ben yerleşme kanaması görmedim günüm 3 gün geçince test ile öğrendim az daha sabret ama içinde his varsa erken gebelik testleri var onlardan yapabilirsin bütün gunleri degerlendirmissin insAllah bebek müjdesi de verirsinArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
ahh canim insallahh..ama erken gebelik testi adete 9 gun varken cikarir mi ki acaba? erken degil mi test yapmak icin?Cnm düşündüğün için de bu belirtileri yaşıyor olabilirsin ben yerleşme kanaması görmedim günüm 3 gün geçince test ile öğrendim az daha sabret ama içinde his varsa erken gebelik testleri var onlardan yapabilirsin bütün gunleri degerlendirmissin insAllah bebek müjdesi de verirsin
Normal testlerden değilmiş o test canım bana da demişlerdi ondan yap diye de ben yapmamıştım bi yakınım çıktığını söylemişti bana ben gebelik beklemiyordum o yüzden almamistim. 20 yada 25 tl civarı bi test 5 liralık olanlardan değilahh canim insallahh..ama erken gebelik testi adete 9 gun varken cikarir mi ki acaba? erken degil mi test yapmak icin?
tamam cnm cokk tesekkur ederimm bulursam kesinlikle alicam :)Normal testlerden değilmiş o test canım bana da demişlerdi ondan yap diye de ben yapmamıştım bi yakınım çıktığını söylemişti bana ben gebelik beklemiyordum o yüzden almamistim. 20 yada 25 tl civarı bi test 5 liralık olanlardan değil
Görememesi bana çok normal geldi ben 6+2 de gittiğimde bile mini minnacık biseydi. Ayrıca hcg değer aralığı çok geniş yani baskalarininkiyle kesinlikle karşılaştırmayınBugün tam 5 haftalık hamileyim 12 nisan adet günümdü. Bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda hic bise gozukmedi alttan baktı minicik nokta kadar bise gozukuyo dedi ya gec döllenme olmus yada hamileliğinde yolunda gitmeyen seyler var dedi kan testi istedi beta hcg degerim 447 çıktı 5. hafta için düşük dedi pazar günü yine gel kan ver dedi böyle olan oldu mu hiç ya ilk hamileliğim ve çok korkuyorum
Bugün tam 5 haftalık hamileyim 12 nisan adet günümdü. Bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda hic bise gozukmedi alttan baktı minicik nokta kadar bise gozukuyo dedi ya gec döllenme olmus yada hamileliğinde yolunda gitmeyen seyler var dedi kan testi istedi beta hcg degerim 447 çıktı 5. hafta için düşük dedi pazar günü yine gel kan ver dedi böyle olan oldu mu hiç ya ilk hamileliğim ve çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?