5 haftalık hamileyim bebek gözükmüyor

aryatg01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
13
17
3
28
Bugün tam 5 haftalık hamileyim 12 nisan adet günümdü. Bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda hic bise gozukmedi alttan baktı minicik nokta kadar bise gozukuyo dedi ya gec döllenme olmus yada hamileliğinde yolunda gitmeyen seyler var dedi kan testi istedi beta hcg degerim 447 çıktı 5. hafta için düşük dedi pazar günü yine gel kan ver dedi böyle olan oldu mu hiç ya ilk hamileliğim ve çok korkuyorum

Şöyle diyeyim;

6-7. Haftada bebeği ancak görenler var çoktan kalp atışı duyulması gerekirken. Sabret, düzenli muayene ol. Umarım boş kucaklarınız dolar.

6. Haftada hem bebek hem kalp atışı gozukmustü bnm de beni de dr korkutmustu şükür bi sknti çıkmadı pzar günü değerin kaç olacak ona bakıp sağlıklı artmış mi diye bakacak zaten değer 400 lerde falan gözükmüyor 1000 i geçmesi lazım sanırım. Naçizane tavsiyem alttan baktirmayin fazla sabırlı olun bebeğiniz sizinledir korkmayın

Bebeğim geç döllendi, adet tarihimle tutmuyor haftası. yani 5 hafta gözükürken aslında 4 haftaydı. İçinizi ferah tutun

Benim değerim 2000lerdeyken bebeği görememişti doktor 3 binlerde olması gerekiyormuş onun için yani geç döllenmeye bağlı olarak daha çok küçük olabilir..Siz sakin olup 2 günde bir betaya baktırın zaten normalde gün aşırı kan testi yaptırırlar düzenli artıyor mu diye stres yapmayın eğer ki içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora gidin ama kan tahlillerini ihmal etmeyin..Hayırlısıyla Rabbim bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Benim de 5. Haftada gorulmemisti gecen yil..7. Haftada görüldü.

Biraz daha sabırlı olun en azından bir 10 gun daha bekleyip başka doktorada muayene olun 6ci haftada falan gor3n var belki gebeligin adet tarihinle uyumlu değildir..icinizi ferah tutup sabırla bekleyin allah büyük umarım bebegin seninledir

Stress yapmayın benim doktorumda bhcg 2000lerden sonra kese oluşumu görülür dedi.
Haftadan ziyade bhcg değerleri önemli diye biliyorum bazen 3000lerde de görülebilir.
Takipte olun inşALLAH Rabbim nasip eder görürsün

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Cnm düşündüğün için de bu belirtileri yaşıyor olabilirsin ben yerleşme kanaması görmedim günüm 3 gün geçince test ile öğrendim az daha sabret ama içinde his varsa erken gebelik testleri var onlardan yapabilirsin bütün gunleri degerlendirmissin insAllah bebek müjdesi de verirsin

5.haftada bende ne karından ne vajinal hiçbir şey görünmemişti kan değerim 600lerdeydi 8.haftada ancak bebek ve kalp atışı göründü 1 hafta gerideydi geç döllenmeydi heralde 5.hafta olumlu yada olumsuz bir şeyler söylemek için çok erken zamanla her şey belli olur

ahh canim insallahh..ama erken gebelik testi adete 9 gun varken cikarir mi ki acaba? erken degil mi test yapmak icin?

ahh canim insallahh..ama erken gebelik testi adete 9 gun varken cikarir mi ki acaba? erken degil mi test yapmak icin?
Normal testlerden değilmiş o test canım bana da demişlerdi ondan yap diye de ben yapmamıştım bi yakınım çıktığını söylemişti bana ben gebelik beklemiyordum o yüzden almamistim. 20 yada 25 tl civarı bi test 5 liralık olanlardan değil

tamam cnm cokk tesekkur ederimm bulursam kesinlikle alicam :)

Görememesi bana çok normal geldi ben 6+2 de gittiğimde bile mini minnacık biseydi. Ayrıca hcg değer aralığı çok geniş yani baskalarininkiyle kesinlikle karşılaştırmayın

Hiç çanınızı sıkmayın . Benim de 5. Haftada sadece minnacık bi kese görünmüştü bebiş yoktu . 7. Haftada Bebişi ve kalp atışını gördük . Kalp atışını da dinlemedik sadece ekranda gördük . Halbuki geç döllenme de değildi bebeğim ama zamanı var demek ki sizin de .

Merhaba Benimde beta hcg sonuçlarım cok iyi olduğu halde bebek kesede gözükmesi 8 haftada, doktor gözükmüyor boş gebelik olabilir alalım dedi kesinlikle kabul etmedim 9 haftalıkken gördük bebişimi. Geç döllenme olmuş oglum dogdu şimdi 9 aylık. Rabbım herkese hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…