5 haftalık hamileyim bebek gözükmüyor

Bugün tam 5 haftalık hamileyim 12 nisan adet günümdü. Bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda hic bise gozukmedi alttan baktı minicik nokta kadar bise gozukuyo dedi ya gec döllenme olmus yada hamileliğinde yolunda gitmeyen seyler var dedi kan testi istedi beta hcg degerim 447 çıktı 5. hafta için düşük dedi pazar günü yine gel kan ver dedi böyle olan oldu mu hiç ya ilk hamileliğim ve çok korkuyorum :KK43:

Son adet tarihine göre 5 hafta yazabiliyor ama gerçekte birebir uyumlu olmayabilir canım bende bu haftalarda ilk gittiğimde bana çok küçük olduğunu o yüzden kesenin gorunmemesinin normal olduğunu söyledi hatta bebeğin görünmesi için betanın 3 binlerde olması gerektiğini söyledi ben ilk keseyi gördüğümde 2 hafta sonra anca bebeği görebildim o yüzden stres yapmamaya çalış canım doktorlar her zaman en kötüsünü söyler ve eğer için rahat etmiyorsa hemen başka bir doktora git muayene ol kadın doğum bölümünde doktor seçimi gerçekten çok farkediyor ihmal etme ve 2 günde bir kan vermeye devam et zaten ilk etapta doktorlar gün aşırı kan tahliline bakar bebeğin sağlıklı olup olmadığını ordan tahmin etmeye çalışırlar..Ama dedigim gibi içine sinmediyse başka bir doktora git ben daha dün burda bir arkadaşı okumuştum doktor dış gebelik demiş hemen kürtaj olman lazım demiş başka bir doktora gittiğinde herseyin sağlıklı olduğunu öğrenmiş..Yani ilk etapta birsürü şey zaten soylemiyorlar ama gerçekten doktor var doktor var 😊

Benim değerim 2000lerdeyken bebeği görememişti doktor 3 binlerde olması gerekiyormuş onun için yani geç döllenmeye bağlı olarak daha çok küçük olabilir..Siz sakin olup 2 günde bir betaya baktırın zaten normalde gün aşırı kan testi yaptırırlar düzenli artıyor mu diye stres yapmayın eğer ki içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora gidin ama kan tahlillerini ihmal etmeyin..Hayırlısıyla Rabbim bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Doktorum bana kesenin görünmesi için 6000 olması lazım dedi çok mu garantici benimki iki günde bir tahlil istemedi bir hafta sonra istedi neden acaba

Doktorum bana kesenin görünmesi için 6000 olması lazım dedi çok mu garantici benimki iki günde bir tahlil istemedi bir hafta sonra istedi neden acaba

İlk değeriniz kaç çıktı ? Benim çok düşük değildi ama ona rağmen ilk gittiğim doktor günaşırı kan tahlili istemişti bende zaten ona gitmeden yaptırmıştım o kontrolde kese görünmedi ama belki de alttan muayene için o sayıyı vermiş olabilir doktorunuz belki şüphelenmediği için böyle söylemiştir siz stres yapmayın sadece içinize sinmiyorsa başka bir doktora gidin ama ilk etapta doktorlar pek birsey yapmıyorlar ☺

İlk değeriniz kaç çıktı ? Benim çok düşük değildi ama ona rağmen ilk gittiğim doktor günaşırı kan tahlili istemişti bende zaten ona gitmeden yaptırmıştım o kontrolde kese görünmedi ama belki de alttan muayene için o sayıyı vermiş olabilir doktorunuz belki şüphelenmediği için böyle söylemiştir siz stres yapmayın sadece içinize sinmiyorsa başka bir doktora gidin ama ilk etapta doktorlar pek birsey yapmıyorlar ☺
Adet günüm gelmeden yaptırmıştım 31 Mayıs 142 çıktı bi daha tahlil yaptırmadım birde Cuma yaptıracam. Sizin kaç çıktı hangi gün tahlil yaptırdınız

Adet günüm gelmeden yaptırmıştım 31 Mayıs 142 çıktı bi daha tahlil yaptırmadım birde Cuma yaptıracam. Sizin kaç çıktı hangi gün tahlil yaptırdınız

Ben adet günümden 3 gün sonra kan verdim 600 küsüratlı birsey çıktı iki gün sonra tekrar verdim 1200lerde çıktı..Daha sonra doktora gittim ben yaptırdığım için birdaha takip yaptırmadı bu şekilde zaten en başında dış gebelik yada kimyasal gebelik ihtimali için yaptiriyorlar sağlıksız olan bir gebelikte 2 günde 2 katına çıkmıyor

Ben adet günümden 3 gün sonra kan verdim 600 küsüratlı birsey çıktı iki gün sonra tekrar verdim 1200lerde çıktı..Daha sonra doktora gittim ben yaptırdığım için birdaha takip yaptırmadı bu şekilde zaten en başında dış gebelik yada kimyasal gebelik ihtimali için yaptiriyorlar sağlıksız olan bir gebelikte 2 günde 2 katına çıkmıyor
Anladım benim öyle yaptırmadı Cuma günü ver ona göre hareket ederiz dedi ☺️

Kızlar benim kasık ağrılarım artıyor zonkluyor gibi yürü emi zorlaştırıyor bazen sizce normal mi

Back
X