Merhaba kızlar bugun doktora gittim 5 haftalık hamileyim fakat kese görülmedi beta 7381çıktı sizce dış gebelik vs sebepmi var yoksa kesenin görülmemesi normal
Merhaba kızlar bugun doktora gittim 5 haftalık hamileyim fakat kese görülmedi beta 7381çıktı sizce dış gebelik vs sebepmi var yoksa kesenin görülmemesi normal
vajinadan baktırmadım ben bir düşük yaşadım herşey risk demek benim için aynı zamnda dış gebelik olaylarına baktım inceledim yaşım 23 ee daha öncede kürtajım özel hastanede oldu hani usulüne uygun yapıldığını düşüyorum sadece sigara kullanıyorum normal zamanda ama buda çok büyük risk olmadıgı yazıyo bilmiyorum kafam çok karışık yarın tekrar gidicem doktora yine göremicek ve beni haftalarca bekleticek büyük ihtmalNormalde bes haftalik olunca gozukmesi gerekir hcg de yedibinlerde vajinal baktrdnmi cnm
Cnm ben tecrubeli degilim ama sana dua edebilirim ins bi siknti yoktrdr skma cnni rbbm sag salm kcgna almayi nasb etsn cnm
Üstten muayene olduysanız görülmeye bilir içini ferah tut bhcg oldukça iyi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay çok saol canım böle şeyler duyunca içim ferahlıyor işte diğer hamileliğimde 6 hafta kalp atışlarını duymuştum 5. hafta kese görünmüştü ondan biraz stres yaptım
evet canım bende öle düşündüm baştan küçük diyemi ama int. araştırdım beta hcg oranım 7bin küsür ve ultrosonla 6000 de görünüomuş nasıl stersdeyim ama ya heralde diyorum allah bukadr yükü üstüme vermez diğer düşüğümün piskolojini atladamadım dahacnm daha kucuktur ondan gorunmemıştır
evet canım bende öle düşündüm baştan küçük diyemi ama int. araştırdım beta hcg oranım 7bin küsür ve ultrosonla 6000 de görünüomuş nasıl stersdeyim ama ya heralde diyorum allah bukadr yükü üstüme vermez diğer düşüğümün piskolojini atladamadım daha
kızlar doktordan geldim korktuğum gibi bişey çıkmadı erken yumurtlamışım bu yüzden kan değerlerim yüksekmiş bebişim daha çok küçük olduğu için kendini bize göstermemiş şimdi mutlulktan ucuyorum hepinizin bana desteği için çok teşşekkür ederim allahım isteyen herkese bir bebek nasip etsin
kızlar doktordan geldim korktuğum gibi bişey çıkmadı erken yumurtlamışım bu yüzden kan değerlerim yüksekmiş bebişim daha çok küçük olduğu için kendini bize göstermemiş şimdi mutlulktan ucuyorum hepinizin bana desteği için çok teşşekkür ederim allahım isteyen herkese bir bebek nasip etsin
evet alttan muaynede göründü kesemiz allhım isteyen herkese nasip etsin inş. sağlıkla kucama alırım bebişimi çok teşekkür ediyorum sizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?