• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamileyim ama kese görünmedi:(

tugbism

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
18
0
6
34
Bursa
Merhaba kızlar bugun doktora gittim 5 haftalık hamileyim fakat kese görülmedi beta 7381çıktı sizce dış gebelik vs sebepmi var yoksa kesenin görülmemesi normal

Merhaba kızlar bugun doktora gittim 5 haftalık hamileyim fakat kese görülmedi beta 7381çıktı sizce dış gebelik vs sebepmi var yoksa kesenin görülmemesi normal

Cnm ben tecrubeli degilim ama sana dua edebilirim ins bi siknti yoktrdr skma cnni rbbm sag salm kcgna almayi nasb etsn cnm

Normalde bes haftalik olunca gozukmesi gerekir hcg de yedibinlerde vajinal baktrdnmi cnm

Normalde bes haftalik olunca gozukmesi gerekir hcg de yedibinlerde vajinal baktrdnmi cnm
vajinadan baktırmadım ben bir düşük yaşadım herşey risk demek benim için aynı zamnda dış gebelik olaylarına baktım inceledim yaşım 23 ee daha öncede kürtajım özel hastanede oldu hani usulüne uygun yapıldığını düşüyorum sadece sigara kullanıyorum normal zamanda ama buda çok büyük risk olmadıgı yazıyo bilmiyorum kafam çok karışık yarın tekrar gidicem doktora yine göremicek ve beni haftalarca bekleticek büyük ihtmal :(:(:(

Üstten muayene olduysanız görülmeye bilir içini ferah tut bhcg oldukça iyi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üstten muayene olduysanız görülmeye bilir içini ferah tut bhcg oldukça iyi :)

ay çok saol canım böle şeyler duyunca içim ferahlıyor işte diğer hamileliğimde 6 hafta kalp atışlarını duymuştum 5. hafta kese görünmüştü ondan biraz stres yaptım

ay çok saol canım böle şeyler duyunca içim ferahlıyor işte diğer hamileliğimde 6 hafta kalp atışlarını duymuştum 5. hafta kese görünmüştü ondan biraz stres yaptım

Arkadasta yazmış vajinal muayene ol benim 3 haftalik ken nokta gibi görünmustu senin ki kesin görünür benim sonra gelişmedi tabi kürtaj falan oldum. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)

cnm daha kucuktur ondan gorunmemıştır
evet canım bende öle düşündüm baştan küçük diyemi ama int. araştırdım beta hcg oranım 7bin küsür ve ultrosonla 6000 de görünüomuş nasıl stersdeyim ama ya heralde diyorum allah bukadr yükü üstüme vermez diğer düşüğümün piskolojini atladamadım daha

evet canım bende öle düşündüm baştan küçük diyemi ama int. araştırdım beta hcg oranım 7bin küsür ve ultrosonla 6000 de görünüomuş nasıl stersdeyim ama ya heralde diyorum allah bukadr yükü üstüme vermez diğer düşüğümün piskolojini atladamadım daha

cnm dış gebelikte değerler 2 günde çok az ilerler eğer 2 günde bir değerler katlıyorsa korkma kese bazen geç görünür stres yok unutma

kızlar doktordan geldim korktuğum gibi bişey çıkmadı erken yumurtlamışım bu yüzden kan değerlerim yüksekmiş bebişim daha çok küçük olduğu için kendini bize göstermemiş şimdi mutlulktan ucuyorum hepinizin bana desteği için çok teşşekkür ederim allahım isteyen herkese bir bebek nasip etsin

kızlar doktordan geldim korktuğum gibi bişey çıkmadı erken yumurtlamışım bu yüzden kan değerlerim yüksekmiş bebişim daha çok küçük olduğu için kendini bize göstermemiş şimdi mutlulktan ucuyorum hepinizin bana desteği için çok teşşekkür ederim allahım isteyen herkese bir bebek nasip etsin

oh çok sevindim cnm dikkatli ol ağır kaldırma keyfini çıkar gebeliğin tabi bol bol aşer:)

Kese olusmusmu yani
e cok sevindim baak

evet alttan muaynede göründü kesemiz allhım isteyen herkese nasip etsin inş. sağlıkla kucama alırım bebişimi çok teşekkür ediyorum sizlerede

Oh maşallah, Allah sağlıkla hayırlısıyla devamını nasip etsin canım.
Bende 6.haftanın içerisindeyim, bugün kesenin rahime yerleştiğini gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi; sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah herşey güzel devam eder. :49:

Back