5 haftalik hamileyim ama dr göremedi :(

rabiacım nerdesin yoksun bugün nasılsın tekrar ne zman gidiyorsun doktora doktorundan memnunmusun peki değiştirsen bazen birinin göremediğini diğeri görebiliyo inşallah tekrar gittiğinde görülür

rabiacım nerdesin yoksun bugün nasılsın tekrar ne zman gidiyorsun doktora doktorundan memnunmusun peki değiştirsen bazen birinin göremediğini diğeri görebiliyo inşallah tekrar gittiğinde görülür

canim dünümü aglamakla gecirdim bugün dünden daha iyiyim alisiyorum bos gebelige
evet canim doktorumdan memnunum doktor göremedi desek bende göremedim canim ekranda baktim iyice bombos yuvarlak bir keseydi senağlama bugün kan degerlerim icin telefon acacagiz haftayada tekrar ultrason gene yoksa kürtaj malesef canim :1no2: kani niye aldi onu anlamadim degerlerimmi düsüyor diye bakacak acaba bos gebelikde kan degerlerinden bilinmez demisti gecen hafta

çok geçmiş olsun.ben de mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.kendi doktorumdan sonra başka bi doktora gittim o da boş gebelik değil bence fetus oluşmuş ama gelişmemiş dedi.sonuç kürtaj oldu tabi.gerçekten çok üzücü bi durum.insan çok çabuk alışıyomuş farkında olmadan.çok zor günler ama bi şekilde geçiyo.şimdi tekrar hamileyim 10 haftalık oldu.ama kalp atışlarını görene kadar yaşadığım stres inanılmazdı.en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın merak etme.herşey allahtan yapıcak bişi yok.en hayırlı zamanda sağlıklı bi hamilelik dilerim.

çok geçmiş olsun.ben de mayıs ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.kendi doktorumdan sonra başka bi doktora gittim o da boş gebelik değil bence fetus oluşmuş ama gelişmemiş dedi.sonuç kürtaj oldu tabi.gerçekten çok üzücü bi durum.insan çok çabuk alışıyomuş farkında olmadan.çok zor günler ama bi şekilde geçiyo.şimdi tekrar hamileyim 10 haftalık oldu.ama kalp atışlarını görene kadar yaşadığım stres inanılmazdı.en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın merak etme.herşey allahtan yapıcak bişi yok.en hayırlı zamanda sağlıklı bi hamilelik dilerim.

cok sagol canim evet gercektende öyle alisiyorsunki bos gebelik oldu nerden aklimiza gelsin senağlama sana cok güzel hamilelikler dilerim canim :nazar:

teşekkür ederim.bir de nacizane tavsiyem "maalesef bebeğimi kaybettim" forumuna girmemen.insan okudukça daha da çok üzülüyo ve daha geç toparlanıyosun.insan sadece kendi başına gelir sanıyo ama o kadar çok kişi var ki bunu yaşayan.tekrar çok geçmiş olsun.

doktora telefon actik,kan degerim 9,600 cikti bugün en az 15bin olmasi lazimdi pazartesi bida gitcem yine kan alcaklar,doktorun dedi normal oluyor bazen bana hic normal gelmedi kanin ikiye katlamasi lazimdi,burda okuduklarim ikiye katlamanyan kan sonuclarinda hep bir problem cikmistir

:sm_confused:Kizlar benim son adet gunum 19 agustos testler pozitif vajinal ultrasonda gozukmedi doktor kanimi aldi idrar aldi onuda yapamamisdim cok azcik beni aradi o gun idrar testin negatif sen hamile degilsin kanima bakin dedim bakmadi bi dahaki randevumuda iptal etmis oyle kotu oldumki hemen gittim test aldim tekrar yaptim kip kirmizi 2 cizgi pozitif suphede kaldim.Hamileligin butun belirtilerini hissediyorum tekrar aradim randevu istedim ayni doktora gidicem carsamba gunu ama kadina kicik oldum yabanci dusmanimi ne..en kotusu cuma gunude turkieye ucucam icim rahat arilabilseydim keske buralardan..

:sm_confused:Kizlar benim son adet gunum 19 agustos testler pozitif vajinal ultrasonda gozukmedi doktor kanimi aldi idrar aldi onuda yapamamisdim cok azcik beni aradi o gun idrar testin negatif sen hamile degilsin kanima bakin dedim bakmadi bi dahaki randevumuda iptal etmis oyle kotu oldumki hemen gittim test aldim tekrar yaptim kip kirmizi 2 cizgi pozitif suphede kaldim.Hamileligin butun belirtilerini hissediyorum tekrar aradim randevu istedim ayni doktora gidicem carsamba gunu ama kadina kicik oldum yabanci dusmanimi ne..en kotusu cuma gunude turkieye ucucam icim rahat arilabilseydim keske buralardan..

canim doktorunu degis alman doktorlar kan alip takibe almiyolar bende bu yüzden degisdim doktorumu türk doktoru buldum ve cok memnunum

rabiacım iyimisin yoksun seni merak ediyorum bugün tekrar doktora gidecektin yanlış hatırlamıyorsam

doktora kan sonuclar icin tl actik 23,000 olmus ama yine ikiye katlamamis :çok üzgünüm:
doktor diyorki dis gebelikde olabilir dis gebelikde kese görülürmü benim kesem görünüyor kizlar ltf acil cvb yazarsaniz cok sevinirim

merhaba arkadaşım. cuma günü boş gebelikten kürtaj oldum. tam 9. haftamdı ve yolk sac ve embriyo gözlenmemişti. kese ise olması gereken yerdeydi. bildiğim bu kadar arkadaşım, dış gebelik hakkında ise bilgim yok. ALLAH seni ve tüm sağlık sorunu yaşayanları korusun...

merhaba ben dış gebelik geçirdim 4 ay önce benim kesemde vardı ama değerler çok yavaştı dış gebelikten şüpelendi benim tüpümde şişlik vardı doktor kürtaj yaptı önce ama değerler yine yükselmişti lekelenme ve kasık ağrısı vardı başak doktora gitim oda sen çok geç kalmışsın sen dış gebesin hemde ikizmiş ve patlamış acilen ameliyata aldılar sezeryan gibi tüpümüde aldılar şimdi daha iyiim işallah bidaha yaşamma
am dış gebelik çok zor işallah seninkisi dış gebelik değildir

size cok gecmis olsun arkadaslarim cok üzüldüm ,,benim bidaki termin persembe günü acilemi gitsem hemen napsam simdi cok telaslandim

bilemmiyorum ama dış gebeliğin ya da boş gebeliğin max 7 haftada öğrenilmesi gerekir diye düşünüyorum. vajinal usg var, renkli doppler usg var... kesenin milimetrik hesapları var, gelişimi miatla uyumlu mu diye yapılan... yani sorun doktorunuzda olmasın çünkü benim doktorum varsayımsal bilgilerle kesenin büyüdüğünü söylemişti karından usg ile. ben vajinali reddetmiştim. iki gün sonra kanamam başladı ve gittiğim başka bi doktor kesenin satla uyumsuz olduğunu söyledi ve ben biraz doktor ihmali biraz da vajinal usg korkusu nedeniyle 9 haftada boş gebeliği öğrenebildim ve kürtaj oldum.10 haftadan önce öğrenmenizi tavsiye ederim durumunuzu, 1o hafta dan sonra size zarar verebilir. bence doktor değiştirin ve gebeliğinizin anormal gebelik olup olmadığını en iyi ultrasonla öğrenebilirsiniz

telaşlanmayın lütfen size yardım edebilecek bi yakınınız varsa beraber gidin. ALLAH yardımcınız olsun

mrb benim görümceminde 6-7 haftalıkken gözükmüştü geç döllenmeden dolayı bence bi kan testi yaptır onda çıkar inşallah bi sorun yoktur:Saruboceq:

X