Anket 5 haftalık hamileyim 2 günde bir böyle kan geliyor çok özür diliyorum sizden doktorum bişey söylemiyor

hamilebir anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
2
0
26
5 haftalık hamileyim 2 günde bir böyle kan geliyor çok özür diliyorum sizden doktorum bişey söylemiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
içiniz rahat etmesi açısından başka bir doktora görünün.
Benim kadın doktorum taze kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi hep. Yani kahverengi kan eskiden olmuş ama atılmamış kan olurmuş, fakat pembe ya da kırmızı kanda kontrol etmekte fayda var diyordu.
Korkup paniklemeyin ama buda hafifte olsa yeni bir kanama gibi duruyor belki yerleşme kanamasıdır illa kötü olacak diye bir şey yok ama içiniz rahat eder başka bir doktora görünün kendi doktorunuz bir şey söylemiyorsa.
Sağlıklı ve keyifli bir hamilelik dilerim ☘️

içiniz rahat etmesi açısından başka bir doktora görünün.
Benim kadın doktorum taze kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi hep. Yani kahverengi kan eskiden olmuş ama atılmamış kan olurmuş, fakat pembe ya da kırmızı kanda kontrol etmekte fayda var diyordu.
Korkup paniklemeyin ama buda hafifte olsa yeni bir kanama gibi duruyor belki yerleşme kanamasıdır illa kötü olacak diye bir şey yok ama içiniz rahat eder başka bir doktora görünün kendi doktorunuz bir şey söylemiyorsa.
Sağlıklı ve keyifli bir hamilelik dilerim ☘️
Allah razı olsun çok teşekkür ederim🙏

X