5 haftalık hamilelikte kasık ve bel ağrısı

Hayirligunler678

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
947
284
23
Kızlar özellikle akşam oluyor. Akşam olduğunu sanki hissediyor bünyem. Çok nadir ara ara kasık ağrım oluyordu adetin hafif hali gibi ve çok nadir. Bu gece ilk defa belimi sardı ağrı. İki dakika falan. Sonra geçti. Bunların sebebi nedir. Yaşayan var mı ben çok korkuyorum

Kızlar özellikle akşam oluyor. Akşam olduğunu sanki hissediyor bünyem. Çok nadir ara ara kasık ağrım oluyordu adetin hafif hali gibi ve çok nadir. Bu gece ilk defa belimi sardı ağrı. İki dakika falan. Sonra geçti. Bunların sebebi nedir. Yaşayan var mı ben çok korkuyorum
Aynı benim de, uzun sürmediği ve ağrı dayanılmaz seviye olmadığı sürece endişelenmeyin lütfen ben 7'ye gireceğim hala ara ara oluyor 3. haftadan beri var.

7.hadtadayım hala ara ara kasık ve bel agrım oluyor cok yorulursam belim felaket agrıyor cok normal bu durumlar

12 haftaya girdim.ilk zamanlar çok yoğun oluyordu doktorum her bakımda kasık ağrılarını ciddiye almamızi söyledi ama ağrıların olabileceğini dile getirdi. Bol bol dinlen, sıvı almayı asla ihmal etme. Günde 3 litre içmeye çalis. İlk 3 ay çok önemli. Geçmiş olsun 💛

X