5 haftalık hamilelikte hcg normal değer kaç olmalı.

Merhaba rastgele gördüm konuyu yazmak istedim benim 4+6’da 7450’ydi. 2 gün sonra yani 5+1’de ölçtürsem 15000 civarı çıkacaktı. Bence normal erken döllenmedir.
O zaman tedirgin olmama gerek yok galiba. Sonucu görünce çok değişik hissettim kendimi 5+1 e göre fazla geldi ama haklısınız hergün 2 kat arttığı için normaldir bence de. Eğer dün ölçtürseydim yarısı çıkardı normal sonuç olurdu

Sanmıyorum dediğim gibi erken döllenmedir. Doktora gittiniz mi? Keseyi mutlaka görürsünüz

Sanmıyorum dediğim gibi erken döllenmedir. Doktora gittiniz mi? Keseyi mutlaka görürsünüz
Hayır işte daha gitmedim haftaya gidersem kalp atışını da duyarım diye bekliyorum. Eğer şimdi gidersem bu sefer acaba kalbini duyacakmıyım diye 1 hafta daha beklemek zor gelir diye hala o ultrasona girmedim düşünün

Bence gidin siz bilirsiniz tabi ama. Keseyi görürsünüz beta artışınız güzel sorun çıkacağını zannetmiyorum. Zaten aklınıza kötü düşünceleri getirmeyin asla. Ben evde test yapmamıştım reglim 6 gün geçince kan vermiştim. Daha önce dış gebelik geçirdim o yüzden değeri 7500 civarı görünce bi saat içinde doktordaydım keseyi görüp rahatlamak için çok şükür gayette sağlıklıydı. Sizinde öyledir inşallah korkmayın

İnşallah allah kucağımıza almayı nasip etsin bize teşekkür ederim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…