Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalik hamilelikde kasik agrilari
- Konu Sahibi Leyla8881
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
Rahim bebeğe yer açmak için genişlerken böyle sancılar olabiliyor
- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
Bende 5 haftalik hamikeyim dr gayet normal oldunu soykedi ara ara kahverengi lekelenmede gorulebilir dediSelam 5 haftalik hamileyim bu gun sag kasikda batma agrilari var cok endiweliyim diw gebelik ola bilirmi yarin doktora gidicem Inwallah iyi olur her wey
Ayy Allah korusun ama bu korkuları ben de epeyce yaşadım çok kasık ağrısı yaşadım özellikle de sağ diye hatırlıyorum. Buradan dış gebelik konularını okuyup aha kesin dış gebelik diye teşhis koyuyordum ilk muayeneye kadar.:) ama dr da demişti rahim genişliyor ağrı çok normal diye rahat ol tadını
- 20 Aralık 2022
- 1.333
- 1.318
- 63
- 28
Pamuğum merhaba, ben de kahverengi lekelenmeler oluyor, çok korkuyorumBende 5 haftalik hamikeyim dr gayet normal oldunu soykedi ara ara kahverengi lekelenmede gorulebilir dedi
- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
Ben 1 haftadir progestan kullaniyorum sabah aksam lekelenmeler devam ediyo ama bende cift rahim var dr sag tarafta bebek varken sol taraf kendini regle hazirliyor 12 haftaya kadar devam eder dedi kalp atislarimiz baslamis cok sukur bebegin oldugu tarafta kanama alani yokmus sol taraftan lekelenme geliyor dedi sen kac haftaliksin ne zamandir devam ediyor drun ne diyor bu durumaPamuğum merhaba, ben de kahverengi lekelenmeler oluyor, çok korkuyorum
- 20 Aralık 2022
- 1.333
- 1.318
- 63
- 28
Ben 5+2 haftalığım, tam da geçen hafta bugün başladı ama asla çamaşırımı kirletmiyor. Peçeteye gelecek kadar çok çok açık renkte. Acile gittim bir kere, 5mm keseyi gördü, korkulacak bir şey değil dedi gönderdi. Bir de iğne yaptırdı kalçadan o kadar. Cuma günü asıl doktoruma görüneceğimBen 1 haftadir progestan kullaniyorum sabah aksam lekelenmeler devam ediyo ama bende cift rahim var dr sag tarafta bebek varken sol taraf kendini regle hazirliyor 12 haftaya kadar devam eder dedi kalp atislarimiz baslamis cok sukur bebegin oldugu tarafta kanama alani yokmus sol taraftan lekelenme geliyor dedi sen kac haftaliksin ne zamandir devam ediyor drun ne diyor bu duruma
- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
Bnmde pecetteye silince geliyo ilk 3 ay oluyormus bu tarz lekelenmeler ama insan ister istemez korkuyo ilk cocugunuzmuBen 5+2 haftalığım, tam da geçen hafta bugün başladı ama asla çamaşırımı kirletmiyor. Peçeteye gelecek kadar çok çok açık renkte. Acile gittim bir kere, 5mm keseyi gördü, korkulacak bir şey değil dedi gönderdi. Bir de iğne yaptırdı kalçadan o kadar. Cuma günü asıl doktoruma görüneceğim
- 20 Aralık 2022
- 1.333
- 1.318
- 63
- 28
Evet balım ilk olacak Allahın izniyle. 3 senedir bekledik 5+3 olduk bugün ve 1 haftadır geliyor lekeler. Sen nasılsın ne durumdasınBnmde pecetteye silince geliyo ilk 3 ay oluyormus bu tarz lekelenmeler ama insan ister istemez korkuyo ilk cocugunuzmu
- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
Bnm ikinci bebegim insallah sag salim gucagimiza aliriz aramizda bi hafta var benimde lekelerdevam ediyo iki defa progestan kullaniyorum bakalim ne zaman bitecek sen progestan kullaniyomusunEvet balım ilk olacak Allahın izniyle. 3 senedir bekledik 5+3 olduk bugün ve 1 haftadır geliyor lekeler. Sen nasılsın ne durumdasın
Neden 8 değil de 5+3 deniyor canımEvet balım ilk olacak Allahın izniyle. 3 senedir bekledik 5+3 olduk bugün ve 1 haftadır geliyor lekeler. Sen nasılsın ne durumdasın
- 20 Aralık 2022
- 1.333
- 1.318
- 63
- 28
yok ben progestan kullanmıyorum, zaten henüz doktor randevusuna gitmedimBnm ikinci bebegim insallah sag salim gucagimiza aliriz aramizda bi hafta var benimde lekelerdevam ediyo iki defa progestan kullaniyorum bakalim ne zaman bitecek sen progestan kullaniyomusun
inşallah yarın gidicez Rabbim sağlıcakla kucağımıza alırız.
senin lekelenmelerin ne zamandır sürüyor, benim 7-8 gündür
- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
Bnmde 8 gundur suruyor insallah cnmyok ben progestan kullanmıyorum, zaten henüz doktor randevusuna gitmedim
- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
Dr muaynesinden sonra haber verirsin cnm inslllah hayirli haberler alirsinyok ben progestan kullanmıyorum, zaten henüz doktor randevusuna gitmedim
- 20 Aralık 2022
- 1.333
- 1.318
- 63
- 28
5 hafta 3 günlük demek oNeden 8 değil de 5+3 deniyor canım
Ayy Allah korusun ama bu korkuları ben de epeyce yaşadım çok kasık ağrısı yaşadım özellikle de sağ diye hatırlıyorum. Buradan dış gebelik konularını okuyup aha kesin dış gebelik diye teşhis koyuyordum ilk muayeneye kadar.:) ama dr da demişti rahim genişliyor ağrı çok normal diye rahat ol tadını