Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık gebeyim sigarayı nasıl bırakicam 😢😢😢😢😢😢
Kendini değil bebeğini düşünürsen bırakıyorsun öyle güzel bırakıyorsun ki.. sigarayi birak ben kendi canimdan vazgecmistim once bebeğim diye bağırıyordum doktorlara. Insan evladi olunca canini bile düşünmüyor Rabbim herkese saglik versin.
Ablam da bırakması zor oldugunda doktor ona senin ictigin sigara bebeğin kesesindeki suyun içine gidiyor seni bir odaya kapasalar ve duman verseler sen o odada nasıl yaşarsın diye sormuş.
İyi düşünün yavrunuzun duman içinde büyümesine nasıl gonlunuz razı olacak. Bebeğin ve kendi sağlığınız için bırakın ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım benim yavrumdan daha kıymetli değil hiçbir şey.
Ablam da bırakması zor oldugunda doktor ona senin ictigin sigara bebeğin kesesindeki suyun içine gidiyor seni bir odaya kapasalar ve duman verseler sen o odada nasıl yaşarsın diye sormuş.
İyi düşünün yavrunuzun duman içinde büyümesine nasıl gonlunuz razı olacak. Bebeğin ve kendi sağlığınız için bırakın ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım benim yavrumdan daha kıymetli değil hiçbir şey.
Ben sigara içmediğim halde anne olamıyorum ve bu sitede bir çoğumuz sıkıntı yaşıyoruz.!
Diyeceğim şu şanslısın şansını iyi kullan çocuğun doğmadan onun kul hakkına giriyorsun