5 haftalık gebeyim sigarayı nasıl bırakicam 😢😢😢😢😢😢

dnzdnz25

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
390
204
18
daha yeni ögrendim ve 1 bck paket iciyordum normalde simdi 10a kadar düşürdum hic icmek istemiyorum nasil birakcam siz naptiniz 😢

Kendini değil bebeğini düşünürsen bırakıyorsun öyle güzel bırakıyorsun ki.. sigarayi birak ben kendi canimdan vazgecmistim once bebeğim diye bağırıyordum doktorlara. Insan evladi olunca canini bile düşünmüyor Rabbim herkese saglik versin.

Karnindaki sana bahşedilen yavruyu dusun birak,bu kadar basit.senin yerinde olmak isteyen,bu ugurda ne servet doken aileler var,onlarida dusun🙋

Ablam da bırakması zor oldugunda doktor ona senin ictigin sigara bebeğin kesesindeki suyun içine gidiyor seni bir odaya kapasalar ve duman verseler sen o odada nasıl yaşarsın diye sormuş.

İyi düşünün yavrunuzun duman içinde büyümesine nasıl gonlunuz razı olacak. Bebeğin ve kendi sağlığınız için bırakın ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım benim yavrumdan daha kıymetli değil hiçbir şey.

Ablam da bırakması zor oldugunda doktor ona senin ictigin sigara bebeğin kesesindeki suyun içine gidiyor seni bir odaya kapasalar ve duman verseler sen o odada nasıl yaşarsın diye sormuş.

İyi düşünün yavrunuzun duman içinde büyümesine nasıl gonlunuz razı olacak. Bebeğin ve kendi sağlığınız için bırakın ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım benim yavrumdan daha kıymetli değil hiçbir şey.
haklisin bnde boyle dusunuyorum birakicam inş

Ben sigara içmediğim halde anne olamıyorum ve bu sitede bir çoğumuz sıkıntı yaşıyoruz.!
Diyeceğim şu şanslısın şansını iyi kullan çocuğun doğmadan onun kul hakkına giriyorsun

Back
X