5 haftalik gebelikte kan degerim

Mutluluklaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
47
29
8
30
Selam kızlar yeni üye oldum suan 7 haftalik hamileyim 5 haftalikken gittiğimde ilk kan degerim 9296.1 çıktı bana biraz yüksek geldi ama çok merak ediyorum acaba ikiz olabilir mi diye yoksa normal mi bu değer yarın kontrole git cem ama size de bi soruyum dedim 🤗

Kizlar adetime 3 gun kala 30 mart cumartesi gunu kanda ogrendm gebeligimi 49,24 cikti beta hcg kadn doguma anca 16 nisana sira buldum sizce o zamana kadar cok gec mi olur 16 nisanda 6+4 olmus olacak

Selam kızlar yeni üye oldum suan 7 haftalik hamileyim 5 haftalikken gittiğimde ilk kan degerim 9296.1 çıktı bana biraz yüksek geldi ama çok merak ediyorum acaba ikiz olabilir mi diye yoksa normal mi bu değer yarın kontrole git cem ama size de bi soruyum dedim 🤗
İyi gibi geldi bana da 🙄

Yapılan ılk kan degerı degılde artık onemlı. Bazısı gec dollenme olup dusuk cıkarken kımı erken dollenme olup yuksek cıkabılır. Bunun dısında ılk baslarda ıkı katı artıs gozlenmesı lazım ya da %60 cıvarı. Ikız olması ıcınde yıne yuksek deger olup artısın daha fazla olması lazm kı ıkız olma durumu utrasyonda bıle ılk haftalar gozlenemıyor. 10. Haftada ogrenen bıle oluyor. Aılenızde ıkızlık varsa doktora gıdınce sorarsnz.

Back
X