kızlar benim gecen hafta 5+3'te 13 mm'di ama dr yolk kesesinden falan bahsetmedi hiç şimdi beni bi korku sardı cuma günü dr ya gitcem ins kalp atışını duyarız bana dua edin
evet canım duydum cok sükür gec dollenmeymiş 7+5 te duydum ama ultrasona gore 6+5 imiş:) on üçünde kontrolüm var bekliyorum işte ama o sesi duydum ya nasıl rahatladım anlatamam:)Ne yaptın canım? Duydun mu kalbini?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım duydum cok sükür gec dollenmeymiş 7+5 te duydum ama ultrasona gore 6+5 imiş:) on üçünde kontrolüm var bekliyorum işte ama o sesi duydum ya nasıl rahatladım anlatamam:)
Allahım isteyen Tüm annelere bebeklerini kavusturur insallah insallah hersey gonlunce olur sen dua et ve bekle ne zaman doktora gideceksin tekrar
Sevindim canım. Darısı başıma. Kontrolüm haftaya benim de.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım mevlam neylerse güzel eyler sen moralini yüksek tut rabbim için hakkinda hayırlısı buymuş demekki çok üzüldümcanım malesef bebeğin kabi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. kan testleri filan yapıldı. bi pıhtılaşma sorunu varmış. çok ciddi değil ama yinede önlem almalıyız dedi doktor. şimdi hergün bebek aspirini hamile kalıncada iğne dedi doktor
Selamunaleyküm arkadaslar ne olur bilgisi olanin yardimina ihtiyacim var gecen hafta doktora gittim 5haftalik'hamileyim kesem 8mm lik cıktı dokturu'haftaya'bidaha gel kesen saglikli büyüyomu'bakalim dedi 1hafta snra tekrak gittim doktorum yoktu baska doktora bilgilerimle muayene oldu 6haftalik kesem 10m 65 cıkti bu doktorda gec buyuyo dedi haftaya bidaha bakalim dedi boyle devam ederse gebeligi sollandiricaz dedi sizce bu degerler normalmi anormalmi bilgisi olan yardim etsin neolur
Masallah. Cok guzel kese boyutunuz.Merhaba arkadaşlar bende bugün muayne oldum 5+6 haftalık gebelik var kesem 18.2 mm sizce iyimi ??
Gunde ortalama 1.5mm buyuyor sanirim cnm. Insallah saglikli devam eder gebeligin.Selamunaleyküm arkadaslar ne olur bilgisi olanin yardimina ihtiyacim var gecen hafta doktora gittim 5haftalik'hamileyim kesem 8mm lik cıktı dokturu'haftaya'bidaha gel kesen saglikli büyüyomu'bakalim dedi 1hafta snra tekrak gittim doktorum yoktu baska doktora bilgilerimle muayene oldu 6haftalik kesem 10m 65 cıkti bu doktorda gec buyuyo dedi haftaya bidaha bakalim dedi boyle devam ederse gebeligi sollandiricaz dedi sizce bu degerler normalmi anormalmi bilgisi olan yardim etsin neolur
Masallah. Hersey yolunda bence. Kese 25mm olmadan karindan goremezdiniz. Ben 6+3te kalp atislarini gordum. Suan kucagimda 9aylikMerhaba ben de c.tesi günü gittim kontrole 6+4 kese 23 mm kalp atislarini da vajinal ultrasondan duyduk umarim her şey yolundadir endiselenmemek için elimden geleni yapiyorum ama olmuyor
İçime su serptiniz teşekkür ederim :)Masallah. Hersey yolunda bence. Kese 25mm olmadan karindan goremezdiniz. Ben 6+3te kalp atislarini gordum. Suan kucagimda 9aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?