bende 5+1 10.8mm çıktı sorun yoktur umarım 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi
arkadaşlar 5 hafta 5 günlükken kese 5 mm görünmüştü, siz ilk öğrendiğinizde kaçtı kesenin boyutu?
Ben 6 haftalığım geçen hafta 5+ 3 de 15 mm idi yorumlara bakıyorum ikiz falan diyosunuz çok mu benim değerim ağrım var bana düşük tehlikesi için progestan verdi acaba tutunamıyormu ağır olduğu için :-(slm cnm bende 5 hafta 2 günlük hamileyim kesemin boyu 9.8 di seninkide normal bence sıkıntı yapma
bugün normalde 8 haftalık ama dün girdiğim ultrasonda gebelik kesesi 15mm ve haftasınada 5 haftalık dedi. kese hafif düzensiz yazılmış bide. ben bebeğin kalp atışını ikş hafta önce vajinal muayenede gördüm. fakat hala karından görünmüyorbebek gelişimi yavaş dedi doktor canım çok sıkkın
4+5 olcturdugunde nereden olcturdun karindan mi yoksa vajinal ultrasonlami baktırdınBen ilk 4+5 olcturdum 8 mm çıktı suan 5+6 günlük hamileyim haftaya pazartesi tekrar gidicem kızlar kalp atışı için
Canım geç döllenme olmuştur büyük ihtimal canını sıkma 9.haftada gorenlerde oluyor sen moralini bozma acaba kaçıncı haftada karindan ultrasonda kese görünürKi
canım zaten normali 10hafta ama doktor iki hafta geç döllenme olmuş dedi. iki haftam ordan kayıp zaten. o yüzden telaşlıyım
mrb beyyyza, ben bugünn gittim doktora adet tarihime göre benimki de 5 haftalık bugün tmm ama doktor 5mm dedi ve buna göre daha 4 haftalık bile değil, çok küçük dedi.
yani bu kadar olur bu sorunun cevabını arıyorum dünden beri.! dün 5+2'ydim ve 10.8 mm kese. Sonucu ilk gösterdiğim dr küçük müçük deyince napcamı şaşırdım, hastanedeki diğer daha iyi olduğunu önceden duymuş olduğum dr'a da sordum hayır dedi ama benim içime kurt düştü bi kere! Bu cevaba bakılırsa normal keseciğim:) çok şükür, pirincimi haftaya benim de görmem nasip olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?