- 28 Aralık 2014
- 1.584
- 1.832
- 333
doktorlar olumsuz konsmaya bayılıyolar zaten bana olumsuz bsey demedi kuzum baksana kesemde güzel gozukuyo yuvarlak bseyValla kuzum 5 buçuk haftalkkti ,doktorum 4 haftalık gözüküyor kese gelisimi çok kötü ve çıkıntılı demişti..hiç umutlu konuşmadı desem yeridir .. 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dediğinde kalp atışını bile duydum ilk haftalarda çok hızlı gelisiolar hiç korkma stres yapma bence
Ne olur insallh hatirliyirsunuzdur ve sağlıkla almışsınız dur kucağınıza 6+1 iken kesmeniz kaç mm idi5+0 da ilk ultrasona girdim 9mm idi cnm kesem şuan 6+1 im dün yine gittik 3.86 mm pirinç tanemi gördük çok şükür
Yolk kesesi varmiydi içinde 14 mm iken acabaCanım ben 6 haftalık gittim gebelik kesem 14 mm di :S ama söleki ben tam olarak kaç haftalık oldugunu hesaplayamıorum cunkü salak gibi takip etmedim son adet tarihimi tam hatırlamıorum
Ne olmuştu sonuç bebeği doguranilmismiydiniz acabakızlar bende 6.haftanın içindeyim kese boyutum 9.60 normal demi sizcee kızlarr
Acaba geç döllenme miydi sizin benimde 6+1 de 14 mm yolk kesesi görünmedi ondan sordumCanını sıkma arkadaşım doktor bana da aynını söyledi. 6+4 ken 7 mm göründü. 1 hafta sonra 1buçuk santime çıktık. İki katı büyümüş 1 haftada. Sen pozitif düşün, yalnız değilsin. Herşey yolunda, üzme kendini.
Merhaba kaç haftalıktı 0.48 mm iken?Ben ilk keseyi gördüğümde 0.48di çok minnakmis size göre
5 bucuk haftalık felan di kese gelisimi 4 haftaligi gosteriyordu cnmMerhaba kaç haftalıktı 0.48 mm iken?
11 mm gördük ona bile düşük tehlikesi demisti doktor lafının uzerine kahverengi kanama geldi 1 2 gün sonra gecti şükür şimdi 7 yaşında paşamarkadaşlar 5 hafta 5 günlükken kese 5 mm görünmüştü, siz ilk öğrendiğinizde kaçtı kesenin boyutu?
Ben 4 haftalıkken 8.08mm olduğunu öğrendimarkadaşlar 5 hafta 5 günlükken kese 5 mm görünmüştü, siz ilk öğrendiğinizde kaçtı kesenin boyutu?
Merhaba son durumunu nedir4+6 haftalık 10.7 mm normalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?