Arkadaşlar bugün cok aklıma takılan bisey sorucam. Internetten hesapladigim kadariyla Ben yaklaşık 4 5 haftalık gebeyim. Bunu iki gun önce idrar testi yaparak öğrendim. Yanlız ben öğrenmeden bi gun once eşimle cinsel ilişkiye girdim. Gebe oldugumu bilmeden. Sizce zararı var mıdır Bebeğe? Yani ilk çocuğum olacağı icin biraz evhamliyim bazılarınıza saçma bi soru gibi gelebilir ama ben buna çok taktım bu gün icim içimi yedi doktora yarin gidicem insallah. Yarina kadar dayanamayıp burdan bi sorayim dedim. Okuduğunuz icin teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık gebelikte cinsel ilişki
- Konu Sahibi Elayagiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?haklisiniz. Zaten bundan sonra daha dikkatli ve uzak olucam. Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin. Sizinde insallah Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinSorun olmaz canim zaten olsaydi o an olurdu hafif lekelenmen veya kanaman gelirdi. Dert etme insallah yarin guzel seyler duyarsin. Ama ne kadar doktor riskin yok desede biraz uzak durmak iliskiden iyi
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Bunu okuduğuma sevindim ama iste ben henüz doktora gitmediğim icin gebeliğim ne durumdadır hic bilmiyorum. Bu yüzden hani riskli bi gebelikse yadaa ilişki riske sokarsa diye korkmuştum ama yorumlariniz içimi rahatlattı cok şükür. Teşekkür ederimBebek muazzam bir kese içinde korunuyor... doktor ilişkiye girmede bir sakınca görmediği sürece geçiş serbest
Amin canim benim cumlemize nasip olsun insaAllahhaklisiniz. Zaten bundan sonra daha dikkatli ve uzak olucam. Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin. Sizinde insallah Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
- 133
Arkadaşlar bugün cok aklıma takılan bisey sorucam. Internetten hesapladigim kadariyla Ben yaklaşık 4 5 haftalık gebeyim. Bunu iki gun önce idrar testi yaparak öğrendim. Yanlız ben öğrenmeden bi gun once eşimle cinsel ilişkiye girdim. Gebe oldugumu bilmeden. Sizce zararı var mıdır Bebeğe? Yani ilk çocuğum olacağı icin biraz evhamliyim bazılarınıza saçma bi soru gibi gelebilir ama ben buna çok taktım bu gün icim içimi yedi doktora yarin gidicem insallah. Yarina kadar dayanamayıp burdan bi sorayim dedim. Okuduğunuz icin teşekkür ederim
Hamile.olduğumu bilmiyordum 4 haftalıkken bende girdim hemde haftada uç galiba :) öğrendim doktorum 3ay yasakladı :) biseycik olmaz canım.merak etme
Ayy inşallah ya valla evhamlık mıdır cahillik mıdır bilmiyorum ama cok korktum zararı vardır diyeHamile.olduğumu bilmiyordum 4 haftalıkken bende girdim hemde haftada uç galiba :) öğrendim doktorum 3ay yasakladı :) biseycik olmaz canım.merak etme
- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
- 133
Ayy inşallah ya valla evhamlık mıdır cahillik mıdır bilmiyorum ama cok korktum zararı vardır diye
Merak etme ama.genelde uç ay yasakliyorlar bilgin olsun ... İlk 3ay kritik oliyor o sana emanet emanetini iyi tasi annesi sağlıkla.kucağına al inşallah
Amin hepimiz insallah sağlıcakla alabilelim yavrularımızı kucağımizaMerak etme ama.genelde uç ay yasakliyorlar bilgin olsun ... İlk 3ay kritik oliyor o sana emanet emanetini iyi tasi annesi sağlıkla.kucağına al inşallah
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Bana da 3 ay yasak dedi dedim 3 ay çokkk 10-15 güne bir dedi tamam dedim dikkat ederseniz birşey olmaz. (Düşük riskiniz varsa zaten yapmayın) bizim öyle sıkıntılarımız yoktu çok şükür. Yani sadece birlikte olurken dikkat edilmesi gereken şeyler var aşırı baskı olmaması gibi. Onun dışında keyfinize bakın :)Hamile.olduğumu bilmiyordum 4 haftalıkken bende girdim hemde haftada uç galiba :) öğrendim doktorum 3ay yasakladı :) biseycik olmaz canım.merak etme
Uc ay cok Tepkinize bayıldım yani bebeğim sağlıklı olsunda insallah ben üç ayda dokuz ayda gerekirse uzak dururunBana da 3 ay yasak dedi dedim 3 ay çokkk 10-15 güne bir dedi tamam dedim dikkat ederseniz birşey olmaz. (Düşük riskiniz varsa zaten yapmayın) bizim öyle sıkıntılarımız yoktu çok şükür. Yani sadece birlikte olurken dikkat edilmesi gereken şeyler var aşırı baskı olmaması gibi. Onun dışında keyfinize bakın :)
- 16 Aralık 2012
- 66
- 23
- 88
Aslında ben bugün kan tahlili yaptırdım yarin da muayene olucam bende sizin dediğiniz gibi doktoruma sorar ona gore davranırım teşekkür ederim yorumunuz icin rabbim sağlıkla yavrunuza kavuştursun5 haftalik gebeyim doktorum cinsellik konusunda skinti yok dedi. Doktor muayenesi olup onun soyledikleerine gore davranmanizi oneririm hayirli olsun
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Sen duruyorsun da herif durur mu bilemem valla durmam kocamı seviyorum. Ama şöyle oluyor mesela bebeğin olduğunu bildiği için çekiniyor (korkuyor zarar gelir mi diye) daha nazik oluyor yani biliyoruz hepimiz açık açık yazayım sen alttayken mesela üstündeyken daha dikkatli oluyor işte hareketleri daha yavaş oluyor filan. Güzel şeyler herşeyin ayrı güzelliği var dedikleri bu olsa gerek. Çocuğumuzun hayatını düşünüyor. Doktor 10-15 gün dedi diyorum yine de dayanabildiği kadar dayanıyor ben birde şeyden çok korkanlardanım etrafımda çok oldu ALDATILMA.. hani rutinde nasılsa ilişkiniz bir tık aşağısı olmalı. Hamileyken bazen kadınlar hep uzak duruyorlar (arkadaşlarımda yapan çok oldu) adamda gidiyor (dayanamıyorlar doğru değil ama erkek yapısı bu maalesef) o yüzden hem bebişi koruyacağız hem kocişi mutlu edeceğiz hemde biz mutlu olacağız :) hepimize sağlıklı doğumlar kızlar huzurunuz sağlığınız bol olsunUc ay cok Tepkinize bayıldım yani bebeğim sağlıklı olsunda insallah ben üç ayda dokuz ayda gerekirse uzak dururun
Ay evet Her cümlenizde cok cok haklisiniz. Şahsen bende su hamilelik bunalımlarından dolayı eşlerin birbirinden uzaklaşmasindan cok korkarım. Bu yüzden haklisiniz hem bebisi koruyup hem kocisi mutlu etmek lazım güzel dilekleriniz icin de teşekkür ederimSen duruyorsun da herif durur mu bilemem valla durmam kocamı seviyorum. Ama şöyle oluyor mesela bebeğin olduğunu bildiği için çekiniyor (korkuyor zarar gelir mi diye) daha nazik oluyor yani biliyoruz hepimiz açık açık yazayım sen alttayken mesela üstündeyken daha dikkatli oluyor işte hareketleri daha yavaş oluyor filan. Güzel şeyler herşeyin ayrı güzelliği var dedikleri bu olsa gerek. Çocuğumuzun hayatını düşünüyor. Doktor 10-15 gün dedi diyorum yine de dayanabildiği kadar dayanıyor ben birde şeyden çok korkanlardanım etrafımda çok oldu ALDATILMA.. hani rutinde nasılsa ilişkiniz bir tık aşağısı olmalı. Hamileyken bazen kadınlar hep uzak duruyorlar (arkadaşlarımda yapan çok oldu) adamda gidiyor (dayanamıyorlar doğru değil ama erkek yapısı bu maalesef) o yüzden hem bebişi koruyacağız hem kocişi mutlu edeceğiz hemde biz mutlu olacağız :) hepimize sağlıklı doğumlar kızlar huzurunuz sağlığınız bol olsun
Çok geçmiş olsun. Benim cok şükür şimdilik kanamam vs yok ama yine de biraz tereddüt etmistimbenim düşük riskine karşı 2.5 ay bekledim tüp bebekti ilk başları kanamam oluyordu. sonrasında bir sıkıntı olmadı.
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Ayy maşallah bu iyiymiş valla yolunuzda bitmiş nerdeyse masallah rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin madem yorumlar bu kadar olumlu tecrübeyle sabit bari bende kocisimle kendimi doktor kontrolünde olmak şartıyla cok kasmimKız yok bisey olmaz doktor uyarmadikca, bisey olaydı biz 34 haftada 300 defa falan... abooooo