5 haftalık gebelikte belirtileri yok olan var mı?

Gebelik belirtileriniz hangi haftada kaybolmaya başladı

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
Cevap verin lütfen 5. Haftama daha girmedim ama birden ağrılarım kesildi ara ara sadece sağ kasigima batmalar oluyor bir de meme uçlarındaki koyuluk açılmaya başladı bhcg ilk öğrendiğimde 582di 2 gün sonra 976 olarak ölçtük 2 doktora göründüm ilk dr rahim arkasında sivi oldugunu söyledi diş gebelik dedi diğer dr artışa bakalım dedi artışı %60 sorun gözükmüyor şimdilik dedi

Ben 4+4 teyim forumlarda kese görünmez yazdıkları için yılbaşından sonra doktora gideceğim . Benim de karın ağrım biraz azaldı ama aralarda giriyor. Bir de şişkinlik var özellikle birşeyler yedikten sonra ağrı başlıyor. Bazen kemerimi gevsetiyorum baskıdan

Merhaba kızlar bişey sora bilirmiyim kafam çok karıştı ,28gunde bir adet oluyorum 14.gün ovulasyon testinde koyu iki çizgiyi gördüm 15. Gün silikleşti o gün yumurtlamis oluyorum, oncesini o gunu sonrasını degerlendirdim şuan bat gününe 6 gün var , yumurtlama tarihim belli olduğuna göre geç döllenme olma ihtimali Halla varmı. Yarın baktirsam cikarmi sonuç, Bata 6 gün kala ovulasyon testi nasıldı hamile olanlarin çok soru sordum ama şu geç döllenme nasıl oluyor kafam karisti

Bnm ikinci kizimda tam net hatirlayamayacagim ama böyle başlarda bir anda belirtilerim kesilmisti. O ara bayramdi eltim gelmisti ona soruyordum panik olmustum. Birkaç gündür hic belirtim yok sendede oluyor muydu böyle die. Onun 3 evladi var Allah bagislasin. Ama hicbir sorun çıkmadı Hamdolsun cnm gönlünü ferah tut

B HCG 8 çıktı birinci haftada gebelik var dedi çok sevincliyim ama bir sorunda var , rahim içi bolunme var dedi gebelikte erken doğum yapan bilirmiş

Kızlar gebelik belirtileriniz ne zaman kaybolmaya başladı
Merhaba canim... belirtileri ne durumda? Bugun 5+1 olduk biz de.. ama 2 gundur o patlayacak gibi olan goguslerde belirtiler azaldi gibi.. 4+6 da kesemi gordum 7.5 mm... haftaya ptesi kontrolum var. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Senin belirtiler geri geldi mi?

X