5 Haftalık Gebelik

Ben yaşadığım şeyi anlatayım sana iyisi mi. 2 haftalıkken adet dongume denk gelmesiyle test yapıp hamile olduğumu gördüm. Beta bakıldı 2 haftalık dedi ne alttan ne üstten göremedi keseyi. 10 gün sonra gittim karanlık bir şey var daha çok küçük yerlesememis dedi 10 gün sonra yine gel dedi gittim kese var bebek yok dedi. Beta istedi 1 aylık betam 22600 idi. 5 hafta oldu yok kese var bebek yok 6 hafta 7 hafta yok yok. Artık kestim umudu derken 8. Hafta da bebeği de kalp atışlarını da duyduk. İlk gebeligimde 1 aylıkken gördük bebeğimizi ama bu 2. Gebelikte görememek duyamamak çok endişeli geçti. Benim gibi stres yapma hamilelik kesinse bebeğine zarar verirsin. Bu gibi durumlar yaşanabiliyormuş yaşayan biri olarak yazacaklarım bu kadar

Ben adetim gecikmeden öğrendim çok yeniydi o yüzden ilk verdiğim kan 121 çıktı sonraki 498 çıktı kan verdigim gunler arasinda 3 gün var sadece 2 gün sonra da hastaneye gittim alttan görebildiler haftaya salı sağlık ocağı tekrar çağırdı betama bakmak için umarım hersey yolundadır

Normaldir kuzum ya daha erken karindan gözükmesi için
Bebek var mıdır sizce alttan gördüler keseyi çok yeni daha dediler 10 gün sonra bebegin gelişip gelismedigine bakacaklar bebegi göremediler bende çok korktum kesem bu sekilde

Eklentiler

• 1000090113.webp
    434,2 KB · Görüntüleme: 18
Mesajlarımı görenler ve kese görüntüsüne bakanlar cevap verebilir mi lütfen iyi kötü düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Ben şuan çok tedirginim bebek yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…