-
- Konu Sahibi cemre kaya
Kalp atışını dinledik 1 ay 20 günlükSonucunuz ne oldu
Bu kez bebişte göründü demek inşallah darısı banaKalp atışını dinledik 1 ay 20 günlük
Kese bu şekilde benim daha yeni oluşuyormuşKalp atışını dinledik 1 ay 20 günlük
5haftalıkken kalp duyuldumu pekı ben duramıyorum vallahi bır bılsem duyulur gıdıcmKese bu şekilde benim daha yeni oluşuyormuş
Ben yaşadığım şeyi anlatayım sana iyisi mi. 2 haftalıkken adet dongume denk gelmesiyle test yapıp hamile olduğumu gördüm. Beta bakıldı 2 haftalık dedi ne alttan ne üstten göremedi keseyi. 10 gün sonra gittim karanlık bir şey var daha çok küçük yerlesememis dedi 10 gün sonra yine gel dedi gittim kese var bebek yok dedi. Beta istedi 1 aylık betam 22600 idi. 5 hafta oldu yok kese var bebek yok 6 hafta 7 hafta yok yok. Artık kestim umudu derken 8. Hafta da bebeği de kalp atışlarını da duyduk. İlk gebeligimde 1 aylıkken gördük bebeğimizi ama bu 2. Gebelikte görememek duyamamak çok endişeli geçti. Benim gibi stres yapma hamilelik kesinse bebeğine zarar verirsin. Bu gibi durumlar yaşanabiliyormuş yaşayan biri olarak yazacaklarım bu kadarMerhaba arkadaşlar az önce hastaneden geldim. Ultrasonda karından görünmedi kese alttan baktılar kese yeni olusuyor çok yeni daha dediler ve bebegi göremediler sanırım 10 gün sonra tekrar gel hem bebegin gelisimine hemde kalp atışına bakalim denildi sizce sonuc ne olur kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Nolur bilgisi olan bana dönsün.
Ben bebeği de göremedim canım 10 gün sonra tekrar gidicem5haftalıkken kalp duyuldumu pekı ben duramıyorum vallahi bır bılsem duyulur gıdıcm
Ben adetim gecikmeden öğrendim çok yeniydi o yüzden ilk verdiğim kan 121 çıktı sonraki 498 çıktı kan verdigim gunler arasinda 3 gün var sadece 2 gün sonra da hastaneye gittim alttan görebildiler haftaya salı sağlık ocağı tekrar çağırdı betama bakmak için umarım hersey yolundadırBen yaşadığım şeyi anlatayım sana iyisi mi. 2 haftalıkken adet dongume denk gelmesiyle test yapıp hamile olduğumu gördüm. Beta bakıldı 2 haftalık dedi ne alttan ne üstten göremedi keseyi. 10 gün sonra gittim karanlık bir şey var daha çok küçük yerlesememis dedi 10 gün sonra yine gel dedi gittim kese var bebek yok dedi. Beta istedi 1 aylık betam 22600 idi. 5 hafta oldu yok kese var bebek yok 6 hafta 7 hafta yok yok. Artık kestim umudu derken 8. Hafta da bebeği de kalp atışlarını da duyduk. İlk gebeligimde 1 aylıkken gördük bebeğimizi ama bu 2. Gebelikte görememek duyamamak çok endişeli geçti. Benim gibi stres yapma hamilelik kesinse bebeğine zarar verirsin. Bu gibi durumlar yaşanabiliyormuş yaşayan biri olarak yazacaklarım bu kadar
Ne güzel cikmis kesen canım hayırlı olsun sat neydi acaba seninKese bu şekilde benim daha yeni oluşuyormuş
Cok heycanlı bir süreç Allahın ıznıyle görucez hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim bu aradaBen bebeği de göremedim canım 10 gün sonra tekrar gidicem
24 ekim ama bebegi goremedilerNe güzel cikmis kesen canım hayırlı olsun sat neydi acaba senin
Cok teşekkür ederim inşallah görebilirizCok heycanlı bir süreç Allahın ıznıyle görucez hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim bu arada
Daha çok erken canım sen ne zaman kaç beta ile öğrendin gebeligi24 ekim ama bebegi goremediler
Ben geçen hafta çarşamba 121 di cuma 498 oldu pazartesi de ultrasona girdimDaha çok erken canım sen ne zaman kaç beta ile öğrendin gebeligi
Normaldir kuzum ya daha erken karindan gözükmesi içinBen geçen hafta çarşamba 121 di cuma 498 oldu pazartesi de ultrasona girdim
Bebek var mıdır sizceNormaldir kuzum ya daha erken karindan gözükmesi için