- 24 Kasım 2024
- 81
- 18
- 27
-
- Konu Sahibi cemre kaya
Kese var ama daha çok yeni dedilerMerhaba arkadaşlar az önce hastaneden geldim. Ultrasonda karından görünmedi kese alttan baktılar kese yeni olusuyor çok yeni daha dediler ve bebegi göremediler sanırım 10 gün sonra tekrar gel hem bebegin gelisimine hemde kalp atışına bakalim denildi sizce sonuc ne olur kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Nolur bilgisi olan bana dönsün.
5 hafta iken benimki karından gözüktü bebeğe de 2 hafta sonra bakalım dedi bebek daha oluşmamış dedi bugün gideceğim bende sanırım yanlış bilmiyorsam 8-9 hafta da bebeği görende varMerhaba arkadaşlar az önce hastaneden geldim. Ultrasonda karından görünmedi kese alttan baktılar kese yeni olusuyor çok yeni daha dediler ve bebegi göremediler sanırım 10 gün sonra tekrar gel hem bebegin gelisimine hemde kalp atışına bakalim denildi sizce sonuc ne olur kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Nolur bilgisi olan bana dönsün.
Olabilir bence de sıkıntıya girmemerhabalar, tam haftalık değildir belki, geç döllenmedir.
Bana da dönüş yapar mısınız5 hafta iken benimki karından gözüktü bebeğe de 2 hafta sonra bakalım dedi bebek daha oluşmamış dedi bugün gideceğim bende sanırım yanlış bilmiyorsam 8-9 hafta da bebeği görende var
Canım benimki 6 haftalıkken görünmüştü kendini strese sokmana hiç gerek yok bebek etkilenmesin. İçini ferah tut sen.Merhaba arkadaşlar az önce hastaneden geldim. Ultrasonda karından görünmedi kese alttan baktılar kese yeni olusuyor çok yeni daha dediler ve bebegi göremediler sanırım 10 gün sonra tekrar gel hem bebegin gelisimine hemde kalp atışına bakalim denildi sizce sonuc ne olur kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Nolur bilgisi olan bana dönsün.
Yaparım tabiBana da dönüş yapar mısınız
Teşekkür ederimYaparım tabi
Cok teşekkür ederimCanım benimki 6 haftalıkken görünmüştü kendini strese sokmana hiç gerek yok bebek etkilenmesin. İçini ferah tut sen.
Bebek görünmüş müydü pekiDaha çok erken neden kendini strese sokuyorsun? Benim kesem de vajinal görünmüştü 5. Haftada.
Hayır görünmemişti 6. Haftaya doğru anca görünüyor bebek stres yapmaBebek görünmüş müydü peki
Merhaba yurtdışında 7 haftadan önce bakmıyorlar bebek görünmez küçük diye sakin olun lütfen 5 hafta miniminnacık her doktor göremezMerhaba arkadaşlar az önce hastaneden geldim. Ultrasonda karından görünmedi kese alttan baktılar kese yeni olusuyor çok yeni daha dediler ve bebegi göremediler sanırım 10 gün sonra tekrar gel hem bebegin gelisimine hemde kalp atışına bakalim denildi sizce sonuc ne olur kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Nolur bilgisi olan bana dönsün.
Çok teşekkür ederimMerhaba yurtdışında 7 haftadan önce bakmıyorlar bebek görünmez küçük diye sakin olun lütfen 5 hafta miniminnacık her doktor göremez
Cok teşekkür ederimStres yok 6+0da yok gibi dedi 6+6 gördüm duydum, bu stres yapılacak bı durum değil ki olağan bir şey daha yeni oluşuyor biraz daha sabır
Sonucunuz ne olduYaparım tabi
Bende evde test yaparak hamile oldugumu ögrenmiştim doktorumu arayınca 6 hafta oldugunda gel simdi gelsende kese bebek görünmez demişti gittigim zamanda görünmüştüMerhaba arkadaşlar az önce hastaneden geldim. Ultrasonda karından görünmedi kese alttan baktılar kese yeni olusuyor çok yeni daha dediler ve bebegi göremediler sanırım 10 gün sonra tekrar gel hem bebegin gelisimine hemde kalp atışına bakalim denildi sizce sonuc ne olur kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Nolur bilgisi olan bana dönsün.