5 Haftalık Gebelik

cemre kaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
81
18
27
Merhaba arkadaşlar az önce hastaneden geldim. Ultrasonda karından görünmedi kese alttan baktılar kese yeni olusuyor çok yeni daha dediler ve bebegi göremediler sanırım 10 gün sonra tekrar gel hem bebegin gelisimine hemde kalp atışına bakalim denildi sizce sonuc ne olur kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Nolur bilgisi olan bana dönsün.

Kese var ama daha çok yeni dediler

5 hafta iken benimki karından gözüktü bebeğe de 2 hafta sonra bakalım dedi bebek daha oluşmamış dedi bugün gideceğim bende sanırım yanlış bilmiyorsam 8-9 hafta da bebeği görende var

Canım benimki 6 haftalıkken görünmüştü kendini strese sokmana hiç gerek yok bebek etkilenmesin. İçini ferah tut sen.

Merhaba yurtdışında 7 haftadan önce bakmıyorlar bebek görünmez küçük diye sakin olun lütfen 5 hafta miniminnacık her doktor göremez

Bende evde test yaparak hamile oldugumu ögrenmiştim doktorumu arayınca 6 hafta oldugunda gel simdi gelsende kese bebek görünmez demişti gittigim zamanda görünmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…