Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4+5'teyken ilk ultrasonumda rahmim etrafında kanama olduğunu, kanama yaşayabileceğimi söylemişti doktor ama kanamam olmamıştı.Merhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Merhaba, 5 haftalık kese gözükmediğinde doktor olumsuz konuştu mi? Benim de şuan 5 haftalık. Doktor çok küçük bir kese var ama kese mi emin de değilim dedi. Haftaya bakalım dedi. Üstelik alttan muayene etti. Bu kadar çabuk moral bozmak istemiyorum ama çokta duygusalim bu ara.. Kafamda sadece bu dönüyor şuan.Daha küçük o yüzden görülmemiştir ben 5 haftalıkken kese de görünmemisti bir hafta sonra gittiğimde görmüştü
Merhaba, 5 haftalık kese gözükmediğinde doktor olumsuz konuştu mi? Benim de şuan 5 haftalık. Doktor çok küçük bir kese var ama kese mi emin de değilim dedi. Haftaya bakalım dedi. Üstelik alttan muayene etti. Bu kadar çabuk moral bozmak istemiyorum ama çokta duygusalim bu ara.. Kafamda sadece bu dönüyor şuan.
Tekrar beta HCG baktırmisti değerin artmış bir hafta sonra gel yine bakalım demişti sadece alttan muayene etmedi gerek yok dedi olumlu ya da olumsuz konuşmadıMerhaba, 5 haftalık kese gözükmediğinde doktor olumsuz konuştu mi? Benim de şuan 5 haftalık. Doktor çok küçük bir kese var ama kese mi emin de değilim dedi. Haftaya bakalım dedi. Üstelik alttan muayene etti. Bu kadar çabuk moral bozmak istemiyorum ama çokta duygusalim bu ara.. Kafamda sadece bu dönüyor şuan
Teşekkür ederim. Bir hafta daha sabır diyelim. Düşünmemek lazım ama olmuyor işte. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallahTekrar beta HCG baktırmisti değerin artmış bir hafta sonra gel yine bakalım demişti sadece alttan muayene etmedi gerek yok dedi olumlu ya da olumsuz konuşmadı
Evet karından baktıMerhaba 5. Haftada keseyi görmek için karından mı baktı?
Maalesef düşük yaptımMerhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Hayır olumsuz konuşmadı ama olumlu da konuşmadı ki düşük yaptım bebek de oluşmuştu düşük esnasında gördümMerhaba, 5 haftalık kese gözükmediğinde doktor olumsuz konuştu mi? Benim de şuan 5 haftalık. Doktor çok küçük bir kese var ama kese mi emin de değilim dedi. Haftaya bakalım dedi. Üstelik alttan muayene etti. Bu kadar çabuk moral bozmak istemiyorum ama çokta duygusalim bu ara.. Kafamda sadece bu dönüyor şuan.