5 haftalık gebelik kese göründü ama cok kücük değilmi 4 mm

Sağlık ocagına verdiyseniz bulundugunuz sehrin labratuvar sonucuna tc nizle bakabilirsiniz googledan araştırın bende öle bakıyorum ertesi günü beklemeden 😇
Aaa onu bilmiyordum bir daha verirsem öyle bakarım teşekkürler Şimdi baktım çıkmış 23027 olmuş bu 11 gün son ra çıkan sonuç daha önce 1277 idi

Kızlar merhaba benim beta değerim bat dan 2 gün sonra 1277 çıktı 1 hafta gecikince doktora gittim ve kesmin daha 4+1 olduğunu söyledi betaya göre kese küçük mü ve normalde son adet tarihim 13 Mart sat a göre doktora gittiğim gün 5+0 olmadı gerekirken 4+1 dedi gelişmedi mi acaba korkuyorum sağlıksız gebelik diye böyle olan var mı aranızda
Canım sen çok takılma cm ne falan rabbim nasip ederse bir kaç haftaya kalp atışını duyarsın inşallah ilk zamanlar haftayı sıklıkla değiştiriyor doktorlar zaten

Kalp atışını tam olarak ne kadarlıkken duydunuz ? Bu hafta ben de kalp atışı için gideceğim de merak ediyorum çıkar mı acaba kaç günlükken oluyor diye :)
Reglime göre 6+4 günlüktü gittiğim zaman doktor baktığında bebeğe 6+2 günlük dedi o zaman duydum ama vajinal muayeneyle duyabildim

Aynen canım inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız🥰
Ben bugun kalp atışlarını duyduum 🥹 benim geç yumurtlamaydı. Geçen hafta kese 4+6ydı gittiğimizde. Bugun 9.gundu üstüne. 6+0 bekliyorduk. Bir gittim 6+5 olmuş minnoş 🥹 karından ultrasonla duyduk. Baya bir uğraştı doktor ama diyebilirim 😄

Back