- 16 Kasım 2021
- 101
- 69
- 28
- 24
- Konu Sahibi merak ediyorum
-
Yok maalesef 1 kez ölçtürdümGeç döllenme olmuş olabilir elinizde başka beta değeri var mı bir kez mi olcturdunuz
Ben de endişeliyim şu anbenimde beta 1164 karından gözüktü kese ama minicikti erken mi göründü diye endişe ediyorum galiba akışına bırakmamız lazım
Şimdi sağlık ocağına gidin kan verin gebeliğin ilk dönemlerinde HCG artışı çok önemli elinizde en azından 2 tane veri olsunYok maalesef 1 kez ölçtürdüm
Düşündüm onu ama bizim sağlık ocağında 9 dan sonra kan almıyorlar yarın veririm olmadıŞimdi sağlık ocağına gidin kan verin gebeliğin ilk dönemlerinde HCG artışı çok önemli elinizde en azından 2 tane veri olsun
İlk hamileliğiniz miDüşündüm onu ama bizim sağlık ocağında 9 dan sonra kan almıyorlar yarın veririm olmadı
Aynen öyle rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik yaşatır sen kaç haftalık olduncanım stres yapma allah ne nasip ettiyse onu yaşıyoruz ben de çok bekledim çok endişeliyim ama elimizden bir şey gelmiyor yapabileceğimiz bir şey de yok. dua edip allaha sığınmaktan ve kendimize iyi bakmaktan başka
Evet ilk ve 2 yıldır bekliyorumİlk hamileliğiniz mi
Ovulasyon kullandın miEvet ilk ve 2 yıldır bekliyorum
4+6 canım Allah insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder kucağımızı doldururAynen öyle rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik yaşatır sen kaç haftalık oldun
Yok hiç kullanmadım canımOvulasyon kullandın mi
Amin inşallah benim de hesaplamaya göre 4+ 3 bugün4+6 canım Allah insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder kucağımızı doldurur
Merhaba bende 4+4 günlük gebeyim kontrol de yolk kesesini gördünüz mü siz acabaAmin inşallah benim de hesaplamaya göre 4+ 3 merha
Yok canım ben gittiğimde 4+1 di zaten sadece kese göründü bu perşembe gideceğim bakalım gözükecek mi kese içinde bişeyler sen gördün mü ?Merhaba bende 4+4 günlük gebeyim kontrol de yolk kesesini gördünüz mü siz acaba
Benimde ilk gebelik sata göre 4+12 olmam lazim ama betam dün 1675 çıktı bende geç dollenmeden süpleheniyorum çarsamba randevum daha kese yeni bakılcak 2 günde bir kan verseydiniz keşke
Sağlık ocagına verdiyseniz bulundugunuz sehrin labratuvar sonucuna tc nizle bakabilirsiniz googledan araştırın bende öle bakıyorum ertesi günü beklemedenValla vermedim 2 günde bir ama bugün sağlık ocağına verdim yarın çıkacak bakalım sonucu her şeyin hayırlısı olsun beklemekten başka çaremiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?