5 haftalık gebelik kese göründü ama cok kücük değilmi 4 mm

merak ediyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
101
69
28
24
Kızlar merhaba benim beta değerim bat dan 2 gün sonra 1277 çıktı 1 hafta gecikince doktora gittim ve kesmin daha 4+1 olduğunu söyledi betaya göre kese küçük mü ve normalde son adet tarihim 13 Mart sat a göre doktora gittiğim gün 5+0 olmadı gerekirken 4+1 dedi gelişmedi mi acaba korkuyorum sağlıksız gebelik diye böyle olan var mı aranızda

Geç döllenme olmuş olabilir elinizde başka beta değeri var mı bir kez mi olcturdunuz

benimde beta 1164 karından gözüktü kese ama minicikti erken mi göründü diye endişe ediyorum galiba akışına bırakmamız lazım

canım stres yapma allah ne nasip ettiyse onu yaşıyoruz ben de çok bekledim çok endişeliyim ama elimizden bir şey gelmiyor yapabileceğimiz bir şey de yok. dua edip allaha sığınmaktan ve kendimize iyi bakmaktan başka

Aynen öyle rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik yaşatır sen kaç haftalık oldun

Benimde ilk gebelik sata göre 4+12 olmam lazim ama betam dün 1675 çıktı bende geç dollenmeden süpleheniyorum çarsamba randevum daha kese yeni bakılcak 2 günde bir kan verseydiniz keşke

Valla vermedim 2 günde bir ama bugün sağlık ocağına verdim yarın çıkacak bakalım sonucu her şeyin hayırlısı olsun beklemekten başka çaremiz yok
Benimde ilk gebelik sata göre 4+12 olmam lazim ama betam dün 1675 çıktı bende geç dollenmeden süpleheniyorum çarsamba randevum daha kese yeni bakılcak 2 günde bir kan verseydiniz keşke

Valla vermedim 2 günde bir ama bugün sağlık ocağına verdim yarın çıkacak bakalım sonucu her şeyin hayırlısı olsun beklemekten başka çaremiz yok
Sağlık ocagına verdiyseniz bulundugunuz sehrin labratuvar sonucuna tc nizle bakabilirsiniz googledan araştırın bende öle bakıyorum ertesi günü beklemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…