5 haftalık BT HCG 10.000 cıktı

tokat3460

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
20
7
1
31
Merhaba arkadaşlar, 2 gebelik yasadım ve 5. Hafta da kese içinde göründü bebek, suan 3. Ye gebeyim fakat korkum var BT HCG 10.000 5. Hafta daha yeni kese olusuyormuş küçük Fka net izlenemedi. Dedi Dr.. 4 gün sonra tekrar gideceğim tedirginim.. Bos cıkar mı sizce fikir almak istedim başına bu durum gelen varmı?

Hcg çok yüksek çıkmış bende korkuyordum boş gebelik diye kesenin içinde görünmüyordu 6 hafta sonra göründü korkma ins birşey olmaz

Benim de 4+5 te 8 bin çıkmıştı beta dış gebelik olabilir dediler ama sağlıklı doğum yaptım sizin de öyle olur inşallah

Merhaba nereye yazacağımı bilemedim. Ben doğum kontrol hapı kullanarak korunuyordum. Beyaz haplar bitmesine rağmen adet olmadım ve üzerinden 10 gün geçti 3 tane idrar testi yaptım birer gün arayla önce silik daha sonra belieginleşerek devam etti. En son kan testi yaptırdım ve değerim 1525 çıktı. Yaklaşık 5 6 hafta görünüyor yarın da doktora gidicem. Gecikme dışında hiç bir belirti yaşamadım ne göğüste hassaslık ne sık idrara çıkma bulantı hiç bişey nedeni nedir sizce

Yüksek cıkmıs degeriniz, yeni oldugu için belirti yasamamış olabilirsiniz acıkcası kullanmadım hiç bilğim yok, İstediğiniz haberi alırsınız umarım siz de

Merhaba hanımlar tekrar, sabahki moral bozuklugu ile ümidim kırılmışken.. renkli doppler için çam sakuraya gittik ve acil deki Dr hanım alttan muayene etti.. 25 mm kistin oldugunu söyledi daha sonra kese içinde bebegi ve kalp atışını gördü bi kaç defa daha baktı.. 5+6 mış cok sevindim.. Dr cevabına inananamadım 2_3 defa sordum var oldugunu söyledi neden diger doktor bakmadı dedi cihaz yokmus deyince her hastanede vardir dedi.. neyse önemli olan benim mutlu ayrılmamdı Rabbime sonsuz sükürler olsun güzel haber aldım.. Sağ salim kucagımıza almak nasip etsin..Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Bugün doktor kese göremedi kan tahlili yapıldı değerim 3500 olmuş ama kese yoktu beni yarın tekrar muayeneye çağırdı sizce neden olabilir dış gebelik mi
Benim de kesem gec oldu 10 gün bekledim yeni olusuyordu.. bugün de bebek vb karından görünmedi.. diger türlü bakıldı bebek öyle göründü

Yaa çok sevindim bende yarın ultrasona gircem 5+4 yarın 5+5 olacak çok korkuyorum ilk gebeliğim dış gebelik oldu dua edin lütfen tek tüple hamile kaldım ama korkuyorum bi yandan heyecanlıyım çok karışığım

Kızlar ya ben pazartesi beta hcg verdim de 2340 dı bugün yine beta hcg verdim 10197 çıktı normal mi çok mı hızlı yükseliyor anlamadım arkadaşlarım da ikiz mi acaba diyo şaştım kaldım keseyi gördüm tek kese vardı

Yükselmesi güzel bence ikiz degildir 5. Haftada 10.000 olması gerekiyormus

Merhabalar kızlar ben 5+3 te 2900 betayla keseyi gördüm ama kesen küçük dedi 6.4 mm çıktı yarın tekrar çağırdı kontrole bakalım kese büyüyor mu diye
Sizce de çok mu küçük kese 4 gündür kendi kendimi yiyorum 2 kaybım var korkuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…