Gebeliğe Hazırlık 5. Haftada lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Kizlar bugun 5. Haftaya girdik. Ama lekelenmelerim basladi.. acile geldim kese gozukmedi kan verdim bidaha. Insallah kotu bisey yoktur 5. Haftada lekelenme yasayan varmi ? Bebegini saglikla kucagina alan.. cok korkuyorum

Kizlar bugun 5. Haftaya girdik. Ama lekelenmelerim basladi.. acile geldim kese gozukmedi kan verdim bidaha. Insallah kotu bisey yoktur 5. Haftada lekelenme yasayan varmi ? Bebegini saglikla kucagina alan.. cok korkuyorum
Kan sonucunu aldın mı canım peki ultrasonda içerde kanama alanı falan varmı

Kan sonucunu aldın mı canım peki ultrasonda içerde kanama alanı falan varmı
Kizlar kese gozukmedi zaten baska hastanede baktirdim 809 cikti degerimde. Yavas yukselmis yani en son sali gunu 705ti bugun 809. Sanirm sagliksiz gebelik yarin kendi doktoruma gidicem makinadan makinayada fark edebliyomus ama bu kdr fark olucagini sanmiyorum

Evet Salı’dan beri şuan 5000 leede olması lazım değerinin ama yarın bi git bakalım her ihtimale karşı bat kaç gün geçti

7 gun gecikti. Ama bugun lekelenme oluyor iste.. of of.. hayirlisi buymus demekki yapacak bir sey yok artik
Herşeyde bi hayır vardır canım hamile kalabiliyosun bak bide öyle düşün inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile haberini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…