5 hafta nasıl aktarılır?

YFA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
1
0
86
Manisa
Arkadaşlar doğum öncesi kullanmadığım 5 haftayı doğum sonrasına ilave etmek istiyorum ancak bir sorun var.İşyerimdeki muhasebeci "doğumdan önce kullanmadığı 5 haftayı doğum sonrasına aktarabilir" şeklinde bir rapor daha almamı söyledi.Eksik bildirim yaptığımızda bu raporu gerekçe göstereceğiz diyor.
Benim zaten doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporum var bir daha rapor almam mı gerekiyor.Naıl aktarılır bu 5 hafta dilekçe mi vereceğim naıl olacak yardım edin lütfen...:uhm:

öğretmensin galiba ben sana yaptıklarımı anlatayım 32.hafta 37 haftaya kadar çalışabilir diye sevke doktor yazı yazdı bunu götürdüm müdürüme verdim tamam dedi sonra ayrılacağım zaman dilekçe yazdım okula doğum iznimi kullanmak istiyorum falan diye izne ayrıldım doğum yaptığımda eşim doğum kağıdını götürdü müdürümde izin kağıdı vermiş şehir dışına çıkarsa falan diye 8+5 hafta izinlidir izin başlama tarihi bitiş tarihi falan yazıyor.
senin 3 hafta kalana kadar çalışabilir diyorsa bir daha birşey almana gerek yok çünkü doktor çalışmana müsade etmiş aktarma meselesi senin yasal hakkın çalışırsan mecbur aktaracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…