5 .Hafta Konuğumuz Kazen Bizlerle...

oğlunuza nasıl bir gelecek hayali kuruyorsunuz
düzenli bir hayatı ve işi olmasını mı istersiniz
yoksa elinde makinesi dünyanın en güzel yerlerini gezmesini mi istersiniz

GS - fb maçı 6 gollü maç golleri onlar attı gereksiz isimleri aklımda tutmuyorum : )

Kazen elindeki fotograf makinelerini merak ettim fisfisfis

Nikon D 700 ve Canon 50 D lensleri de yazayım mı ?

Teşekkürler, ben de cüzdanıma koymak için küçük bir kopyasını istiyorum, özendim.

tabi başka ?

ilginç bir yöntem
korku filmlerinede hiç bakamam başladı sesi direk kapattım oderece kaydirigubbakcemile3

keşke sonuna kadar izleseydiniz : )

Kazen harbi kel ve göbekliymişsin he sempatiksalakcinni

Başka foto yok mu video içeriksiz olsun mümkünse sempatiksalakcinni

var tabi... yakında....

Kadınlar kulubü hakkında yeni projeleriniz var mı

Okey ve Tavla hatta favorim olan King oyunlarını koymak için çalışmalar yapıyoruz ama bakalım nasip....

Buara yüz ve boyun yapısı orantılı ...

Gözler siyah yada kahverendi.Kaş yapısı kısa ama gür değil.

Fazla fotojenik değil yada foto aniden çekildiği için gülememiş o anda.

Siyah renk kendisini zayıf gösterdiğini düşündüğü için üzerindekilerin hepsi siyah ...

Omuz yapısı da fazla geniş değil orta halli...

Ne analiz ettim ama

gözünü yirim aşkımmm Şeniz Şu incik cincik incelemene ölüyorum ya kaydirigubbakcemile3

sarma fotosunu kaldirin ya canim istedi simdi ne yapcam kalkip sarmami sarayim offf offfB]

Kazen sarsın sana yollasın hep onun suçu çünkü sempatiksalakcinni

Çok iyiymiş yaa:roflol:
Ben de aynı şeyi talep edicem yanlız,hamile hamile olmuyo yani

Suçlu benim hanımlar sempatiksalakcinni kazen seviyor diye sardım ben onları isteyene ücret karşılığı sarma sarılır -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile5

gözünü yirim aşkımmm Şeniz Şu incik cincik incelemene ölüyorum ya kaydirigubbakcemile3

Bak burda biraz daha analiz ettim yavrum sempatiksalakcinni

yakından görmüş kdr olduk yani saol sempatiksalakcinni

allah iyiliğini vere seniin kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Kazen sarsın sana yollasın hep onun suçu çünkü sempatiksalakcinni

Çok iyiymiş yaa:roflol:
Ben de aynı şeyi talep edicem yanlız,hamile hamile olmuyo yani

Suçlu benim hanımlar sempatiksalakcinni kazen seviyor diye sardım ben onları isteyene ücret karşılığı sarma sarılır -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile5

kazen bey torpilli diyorsunuz yani bu zaman dek kactane konuk geldi gecti bu koltuktan hicbirine ne dolma ne sarma sarildibilmiyorumkismile

GS - fb maçı 6 gollü maç golleri onlar attı gereksiz isimleri aklımda tutmuyorum :)....
o maçı çok iyi hatırlıyorum:)kasım ayıydı ve atanların 4 ünü hatırlıyorum:smiley-cool maçta gs liydim tabi
türk futbolunun en önemli futbolcusu(gelmiş geçmiş)kimdir sizcegamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…