- 1 Ağustos 2019
- 520
- 735
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün önceki değeriniz kaçtıMerhaba taze gebeler :) ben 5. Haftaya giriyorum değerim normal mi 1000üzerinde.Bilenler yardımcı olsun kendi sonuçlarınızla bir karşılaştıralım
Yeni öğrendiğimiz için bu ilk testimiz bilemiyorum2 gün önceki değeriniz kaçtı
Yani normaldir bence 5.hafta içindeyseniz normaldirYeni öğrendiğimiz için bu ilk testimiz bilemiyorum
Canım benim 4+6da 9000 çıkmıştı normal seninkinin de 1000 üzeri olmasıMerhaba taze gebeler :) ben 5. Haftaya giriyorum değerim normal mi 1000üzerinde.Bilenler yardımcı olsun kendi sonuçlarınızla bir karşılaştıralım
pardon senin 3 muz bu kadr yuksek 9000 binCanım benim 4+6da 9000 çıkmıştı normal seninkinin de 1000 üzeri olması
Tek kese gördük canımpardon senin 3 muz bu kadr yuksek 9000 bin
degerin yuksek:) ileeleten haftalarda iki minik kalp duyarsan sasmaTek kese gördük canım
Ayy ne güzel olur bi taneye de raziyim amadegerin yuksek:) ileeleten haftalarda iki minik kalp duyarsan sasma
1 tane degil kiz bence 3a tane;,)Ayy ne güzel olur bi taneye de raziyim ama
Ben de şaşırdım 9000 çok yüksek geldi 6. Haftanın sonunda pik değer 10bin yazıyor referansta benimkinde kaç bin olduğu belli değil ama 10bin ile 1000 arasıdegerin yuksek:) ileeleten haftalarda iki minik kalp duyarsan sasma
Doktor artışın normal dedi valla hiç demedi yüksek acaba çoğul mu falan diye. Yoksa ben de isterdim1 tane degil kiz bence 3a tane;,)
Ben de şaşırdım 9000 çok yüksek geldi 6. Haftanın sonunda pik değer 10bin yazıyor referansta benimkinde kaç bin olduğu belli değil ama 10bin ile 1000 arası
Valla sağlık ocağında ölçtürdüm cuma günü esas doktoruma gidicem inşallh benim de normal seyrinde gider herşey allah bağışlasın sağlıkla alın kucağınızaNiye sizde tam net değer yok acaba hastaneyle alakalıdır herhalde
Inşallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahValla sağlık ocağında ölçtürdüm cuma günü esas doktoruma gidicem inşallh benim de normal seyrinde gider herşey allah bağışlasın sağlıkla alın kucağınıza❤❤
massalh diyelm,)Ben de şaşırdım 9000 çok yüksek geldi 6. Haftanın sonunda pik değer 10bin yazıyor referansta benimkinde kaç bin olduğu belli değil ama 10bin ile 1000 arası
Maşallah subhanallahmassalh diyelm,)
Maşallah Benimkinin kaç olduğu yazmıyor inşallah 9binlerdedirBende 5 haftalık hamileyim dün betahcg 9768 çıkmıştı. Biraz karışık bu işler yaa