5 hafta hamilelik kahverengi akıntı kese 12 mm

Dogamavitas

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
136
39
33
Kızlar merhaba sat a göre 6 ultrasona göre 5 haftalık hamileyim.Kese göründü en son 12 mm di ama henüz bebek görünmedi.1 hafta kadar önce kahverengi akıntı oldu acile gitti kese duruyordu Progesteron iğne ve hap verdi kullanıyorum.Bugün yine aynı şekilde kahverengi akıntı geldi.İlaçları da kullanıyorum ama neden böyle oldu canım çok sıkkın,foto çektim ama rahatsız olmazsanız çok özür dileyerek atmak istiyorum.Ağrım sızım yok.pazartesiden sonra gel dedi doktor bebek var mı görelim dedi 3/4 gün sonra gideceğim ama neden böyle oluyor yardımcı olur musunuz ?

Kızlar merhaba sat a göre 6 ultrasona göre 5 haftalık hamileyim.Kese göründü en son 12 mm di ama henüz bebek görünmedi.1 hafta kadar önce kahverengi akıntı oldu acile gitti kese duruyordu Progesteron iğne ve hap verdi kullanıyorum.Bugün yine aynı şekilde kahverengi akıntı geldi.İlaçları da kullanıyorum ama neden böyle oldu canım çok sıkkın,foto çektim ama rahatsız olmazsanız çok özür dileyerek atmak istiyorum.Ağrım sızım yok.pazartesiden sonra gel dedi doktor bebek var mı görelim dedi 3/4 gün sonra gideceğim ama neden böyle oluyor yardımcı olur musunuz ?
Neden kimse bir şey yazmıyor anlamıyorum🙁

Okuyamadım hepsini kusura bakma yemek öncesi zaten midem birşey almayacak durumdayım hiç iyi gelmedi goresel.. Konun kese ve lekelenmeyse olabilir benim de vardı lekelenmem dokuzuncu haftaya kadar falan devam etti ilaç kullansan da progestan tık diye kesmiyor lekeyi içeri de kalan lekeleri attırır bir taraftan da keseyi destekler korkacak bı durum yok ilacını kullanıyorsan, dinlen, açık kirmiziya taze kana donerse gidersin acile yoksa çok problem değil, oluyor böyle seyler 🤷🏻‍♀️ görseli kaldirsaniz iyi olur gören çıkar yazmaz

X