5 gunluk hamileyim

Yanlış anlamışsınız yahut görevli yanlış anlatmış. 5 günlük hamilelik diye bir şey yoktur. Siz hiç 1 haftalık hamileyim diyeni duydunuz mu ?
En az 4 haftalık olarak geçer literatürde çünkü ilgili doktorun sorduğu ilk sorudur neredeyse SAT. Buna göre hesaplanır gebelik takviminiz.
Neyse hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza.

Ağrılarda normal kanama olmadıkça sıkıntı olmaz

Saolun tesekkurler ama hadi diyelim ben yanlis anladm benim arkadasta 2 ay once 3 gunluk hamile oldugunu ogrendi dusunun ovrendiginde gebeligi 3 gunluktu simdi 2 aylik saglikli bi gebeligi var

düşündüğüm gibi değerin güzel artmış
Sadece sunu söylemek istiyorum emin olmadığın konularda ısrarcı olma canım belliki tecrüben yok bu konularda ilk gebeliğin
Evet hic tecrubem yok ama ben kafadan bisey soylesem yanlis soyleyebilirim ama bunu bana test yaptigim doktor soyledi arti bide kendi doktorum onlar yillarini vermis sonucta ve cokta tecrubeliler yani

Endişelenme normaldir inşallah. Benim oğluma hamileyken 6. Aya kadar adet olacakmışım gibi ağrırdı. Kanamam var zannedip az tuvalete koşmadım:)
Hic sormayin bende tuvalete gittigimde ilk baktigim sey kanama var mi yok mu oluyo rabbim sonuna ladar goturmeyi nasip etsn

Saolun tesekkurler ama hadi diyelim ben yanlis anladm benim arkadasta 2 ay once 3 gunluk hamile oldugunu ogrendi dusunun ovrendiginde gebeligi 3 gunluktu simdi 2 aylik saglikli bi gebeligi var

Doktor kendince enteresan bir takvim oluşturmuş belli ki.
Bu durumda sizin hamilelik mesela 39.haftada hatta 38. haftada vaktini doldurmuş oluyor.
Isin normali SAT'a göre takvim çıkarmaktır.
Bunlar çok mühim şeyler değil .
Anladığım kadarıyla arzu ettiğiniz bir dönemde hamile kalmışsınız. Allah tamamına erdirsin .

Evet hic tecrubem yok ama ben kafadan bisey soylesem yanlis soyleyebilirim ama bunu bana test yaptigim doktor soyledi arti bide kendi doktorum onlar yillarini vermis sonucta ve cokta tecrubeliler yani
bir yanlış anlaşılma olmuş belli ki
Bu benim 6 gebeligim ve konularda doktora yaptim artik öyle söylim ben ilişkiden 15 gün sonra test yaptım 55 çıktı senin değerin gibi yani senin yumurtanda catladiktan 2 hafta sonra test yapmışsın benim gibi yani...

Yaw muhtemelen 5 haftalik gebesin son adet tarihin neyse o. Bende tam tarihi bildigom
Icin clearblue testi yapmistim ve 14. Gun 2 hafta cikmisti.. tibben 2 hafta hamilelik diYede bisey yok zaten:)

Amin cok saolun ben uzun zamandir tedavi goruyodum sonunda pozitif sonuc verdi cok sukur

Ben catlatma ignesi kullandim ondan sonra doktor bana 2 hafta sonrasi icin gun verdi bugun de test yap dedi yaptm ve cıktı
Canım hamilelik son adet tarihinden itibaren başlar :) 5 günlük hamilelik iyiymiş bu arada gözün aydın, Rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin, sağ salim kucağına al inşallah

Degerim ilk ogrendigim gun 51 di 2 gun sonrasi 150 cikti kac gunluk bebek dedigimde 4 yada 5 gunluk dedi sekreteri yarin kontrole gidecem yine zaten tekrar sorarim belki o anda karmasada bana tlfnda yanlis soylemiste olabilir
Günlük değil canım haftalık o. Sekreterin büyük ihtimal boşluğuna gelmiş, günlük hesap olmaz hamilelikte, sen de son adet tarihinden itibaren hesaplayacaksın, tebrik ederim sağlıkla doğurmak nasip olsun.
Şimdi folik asit kullanıyorsundur, belli bir haftadan sonra karma vitaminlere calsiyumlara geçersin. Bu dönemde sakın kabız olmamaya çalış ıkınma, lekelenme olabilir yerleşme kanaması da denir ama doktoruna git ihmal etme.
Hryrcanlısın belli ama en iyi bilgileri buradakilerden alırsın.

O da yanlış anlamış bunun başka açıklaması yok daha fazla inat etme lütfen:)) 2 günlük gebelik adetin 2. Günü anlamına geliyor. Arkadaşınız adetinin 2. günü daha yumurtlamamış, yumurtası çatlamamış ve gebelik hormonları kana karışmamışken hamile olduğunu öğrenmiş olamaz. Hamileliğin 2 haftası birliktelik olup gebelik oluşup oluşmadığınıda bundan neredeyse 2 hafta sonra öğreniriz.

Simdi kendi kafamdan bisey soylesem tamam dicem yanlis ama testler doktorlarin dedikleri hersey tıbbi sonuc yani simdi bide millete anlatmaya calisiyorum doktor gorunuyo dedei diyorum doktorun diplomasi yok diyolar
Amannn boşver :))) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kan testinde cikiyomus bunu bilhassa ben test yapacagim doktora sordm soyledi ve bnm arkadasiminda 3 gunlukken cikti gebeligi simdi saglikli 2 aylik bi gebeligi var
Ben de çatlatma iğnesi ile gebe kaldım, iğneden sonraki 13.günde idrar ve kan testinde pozitif sonuç aldım ama 13 günlük gebe değildim, 5 haftalık gebeydim.. bilmiyor olabilirsin ama bilen arkadaşlar ile iddialaşma bence.. burda ki pek çok arkadaş benim diyen doktordan daha çok ilgili ve araştırmacı :) İnan bana

Yarin tekrardan sorucam iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…