Çocuk Hastalıkları 5 günlük bebek kum döküyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aurora23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
78
0
36
Aydın
arkadaşlar bebeğim 5 gün önce dünyaya geldi, gayet sağlıklıydı yalnız son 2 gündür bambaşka bir sorunla karşı karşıyayız: bebeğim kakasını çok güzel yapsa da çişini yapamıyor. Doktora götürdük, tahlil yaptı, kum döküyor su içirin dedi, bir de damla verdi ağızdan damlatıyoruz, o kadar ama işte sonuç yok. en son 12 saat önce çiş yaptı. buarada da defalarca emzirdim ve kaşıkla azar azar su vermiştim. resmen çaresizliği yaşıyorum.
böyle bir durumu daha önce yaşayan yada yaşamış bir tanıdığınız var mı?

canım bebeğin kız mı erkek mi, benim bir arkadaşımın oğlu öyle bir sorun yaşadı sünnet ettirince düzelmişti, rabbim yardımcın olsun, Allah sağlığına bir aan önce kavuştursun inşallah.

benim oğlumda da çişini yapamadığını farketmiştik,pipi ucunda darlığı vardı sünnet ettirdik geçti...
çok ağlıyodu bizimkide gaz sancısı sandık önce sonra dr a götürmüştük..
eğer bebeğin erkekse böyle bir ihtimal olabilir..

ah kıyamam yavruma yaa RABBIM ACİL ŞİFA VERSIN ınsallah kuzuma hamılelıkde kalsıyum kullanınca oluyormus genelde ama bukdrcık bebekde nerden gelır kum

günlerdir hastane ev arasında mekik dokuyoruz, iki gün küvözde kaldı vs. pazartesi izmir tepecik hastanesine götüreceğiz, çocuk nefroloğu bakacak
hepinize teşekkürler

günlerdir hastane ev arasında mekik dokuyoruz, iki gün küvözde kaldı vs. pazartesi izmir tepecik hastanesine götüreceğiz, çocuk nefroloğu bakacak
hepinize teşekkürler

çok ama çok geçmiş olsun inş biran evvel düzelir Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…