- Konu Sahibi incilideniz
-
- #2.201
:umursamaz:napimmm yapamadım bozdum daha birinci günden.dayanamadım kedi gibi mutfakda gezindim durdum.eveeetttt kabul ediyorum kocaman popolu kocaman göbekli bir kızımmmmm.offf resmen sinirlerim gerildii patatesden..
canım kaç kilosun az bişey kaçamak yaptıysan bozma bence yarın devam et dayanırsak zafer bizim yaza az kaldı olumunekankayizsmile
ya canım irade meselesi işte adı rejimya içimi kemirdi bişeyler resmenn.
boyum 1.68 kilom 66.
ben ince belli büyük popolu biriyim:1closedeyes: üst bedenim 36,38.alt bedenim ise 44 eteklerde 42 pantolonlarda.yakışıyor iyisin diyorlar ama ablam ve abilerim dalga geciyoalsanaalsanasmile işte herkezin azda olsa kilo sıkıntısı.
kimi kocası için kimi denize girecek onun için kimi dügün içinn kimide ben gibi dalga konusu içinkaydirigubbakcemile3 oyy oy nedir bu derdimiz bizim
canım bende 65 kiloyum ama 38 giyiyorum pantolona fln giriorum hemen sekil alıo vucudum bende bi garibim valla
ya canım irade meselesi işte adı rejimya içimi kemirdi bişeyler resmenn.
boyum 1.68 kilom 66.
ben ince belli büyük popolu biriyim:1closedeyes: üst bedenim 36,38.alt bedenim ise 44 eteklerde 42 pantolonlarda.yakışıyor iyisin diyorlar ama ablam ve abilerim dalga geciyoalsanaalsanasmile işte herkezin azda olsa kilo sıkıntısı.
kimi kocası için kimi denize girecek onun için kimi dügün içinn kimide ben gibi dalga konusu içinkaydirigubbakcemile3 oyy oy nedir bu derdimiz bizim
bende karabiberli yiyorum guzel oluoay kızlar bişey dicem ben böyle ayırıyorum yazıları kızmıyonuz dimi
ben sevmiyorum bitişik yaznayı benim defterlerimde böledir hep
hmm patatesi bir saat kadar önce karabiberle karıştırmıştım
börek içine benzemiş tavsiye ederim
canım sanırım sende benim gibi tüm vucuttan alıp tum vucuttan veriyorsun yani bi bölgede değil öyle olması her zaman daha düzgün duruyor.. senden birşey rica etsem çok mu sey isterim benim boyumda 171 istediğim kilo 65 38 giyiyormussun çok sevindim acaba su an nasıl göründüğüne dair bi resim paylaşabilir misin??? gerçekten çok merak ediyorum o kiloya indiğimde nasıl olacağım lütfen lütfen lüttfennnnnn seni görmek istiyorumm çok önemli benim motivasyonum için destek olabilir misin bana
bende karabiberli yiyorum guzel oluo
canım inan kimse inanmıo 65 olduguma bak koyayım foto ben ilk defa 65 kilo oldum evlendim öyle oldum işte 60 ideal benim için dahada verirsen yüzüm kararıo tenim değişio fln morlu olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?