5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Evett arkadaşlar son gün pek uygulayamasamda 3.400 verdim dün baya bi halsiz kaldım bu nedenle de son gün diye saldım pişman değilim :-D kizimda 3 gün yaptı o 3 kilo verdi
Ben 83 den 79.6 4 gün .
Kızım 68 den 65 3 gün

kaç gündür bu diyetle ilgili yorumları araştırıyordum. Bugün başladım şuan için iyi gidiyor. 5 kilo fazlam var ve mayısta düğünüm var umarım verebilirim. Sonucu mutlaka yazacağım :)

Bu gün 2. gün sebze günündeyim. bayaa hafiflemis hissettim kendimi. tartilmadim. dün sabah diyete baßlamadan 73 tartildim.dün patates yemek ve sadece şu icmek bayaa bunalıttı. dün akşam keyifle bu gün ki menüyü hazırladım. tuzsuz ve yağsız kabak yemeği. haşlanmış brokoli ve karnabahar... sabah bol limonla gayet iştahlı yedim dün ki patates ten sonra

şu anda tartildim tam 71 olmuşum harika. tam 2 kilom gitmiş. çok su içtim sanırım ödem attım.hayırlısı yarın bakalım kaç olacağım. bu diyeti yapan varsa tavsiye verirmisiniz?

arkadaslar gunaydın bende baslamak ıstıyorum aslında hata bugun baslıycaktım 2aydır bfıte gıdıyorum hergunj yarımsaat spor sabahları 45dakıka işe yuruyerek gelıyorum bugunde tartılma gunum esımlede ıddaya gırdık neolcak bılmıyorum ama bırbırmıze destek olursak sankı dahamı ıyı gelıcek

Günaydın layla41 diyete devam. Bu gün de tartildım 70 olmuşum müthiş ya. ama incelme gibi bi şey hissetmedim iç organlarim mı eriyodur nedir ama 70 i görmek nasıl iyi geldi anlatamam.. yoksa yarın 69 mu gorcem bu gün köfte ızgara yedim. birazdan arkadaşlarla buluşacagiz ve karışık ızgara yemeyi düşünüyorum çok açımmm

Gunaydin kizlar... Kilo verememek cildirtiyo beni.. Sok diyete. Ihtiyacim var.. Bugun buna basliyorum.. 79 kilo ile..
Bakalim 07.04.2016 da kac olmus olucam..
Haydi bismillah !!!!!

sadece du pattesle yogurt karıstırıp yedım baharatlı 3lıtre su ıctım aksam baktım tam 700gram gıtmıs ama günde 10.000adım atıyorum

meyve günü bozmak zorunda kaldım ve 1 kg geri aldım. 71 oldum. dikkat etmek lazım diyeti yarı yolda birakmamalı yine başlıyorum yarın inş. Ama daha bilinçli ve hevesli yimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…