- 4 Mayıs 2023
- 227
- 106
-
- Konu Sahibi tupbabyyyyyy
3. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi şuan 25+0ımMerhaba 5.gün embriyosu transfer olup tutunmayan ama 3.gün ile gebe kalanlari görüyorum sitede ama çok eski yazılar olduğu için kendilerine ulaşamıyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacm var sanırım 5.gün transferim tutmamisti. ilk defa 3.gün iyi kalitede transfer olacağım benim durumunda olup gebe kalanlar varmı
5. gün iyi embriyon tutmadıMerhaba 5.gün embriyosu transfer olup tutunmayan ama 3.gün ile gebe kalanlari görüyorum sitede ama çok eski yazılar olduğu için kendilerine ulaşamıyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacm var sanırım 5.gün transferim tutmamisti. ilk defa 3.gün iyi kalitede transfer olacağım benim durumunda olup gebe kalanlar varmı
Yaaa bana umut oldunuz. Peki embryoglue kullanıldı mı3. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi şuan 25+0ımşansınız bol olsun inşallah
1.gün embriyosu transfer ediliyor mu ilk defa duydum. Nasipte varsa oluyor desenize5. gün iyi embriyon tutmadı
1. gün embriyon tuttu
Hayirli olsun kac hucreliydiMerhaba 3. Gün çift embriyo transferi oldum ikisi de tuttu 21+5deyiz :)
Hayirli olsun kac hucreliydi3. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi şuan 25+0ımşansınız bol olsun inşallah
TeşekkürlerHayirli olsun kac hucreliydi
Ben hayatıma ekstra olarak sadece avokado yu kattım. Normal hayatıma devam ettim transfer olduktan sonra. Sanki olmamısım gibi davrandım. 5. Günden itibaren gebelik testinde çift görmeye basladım inşallah sağlıklı sekılde kucagımıza alabılırızYa çok sevindim umut oluyorsunuztransfer öncesi nelere dikkat ettiniz peki yeme içme olarak tavsiyeleriniz neler olur. Benim doktorum doğal transfer yöntemi kullanıyor sık sık takibe gidiyorum henüz transfer tarihim belli olmadi heyecanlı ve gerginim
1. Transfer 3. Gün taze, orta kalite tutmadıMerhaba 5.gün embriyosu transfer olup tutunmayan ama 3.gün ile gebe kalanlari görüyorum sitede ama çok eski yazılar olduğu için kendilerine ulaşamıyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacm var sanırım 5.gün transferim tutmamisti. ilk defa 3.gün iyi kalitede transfer olacağım benim durumunda olup gebe kalanlar varmı
Amin inşallah. Benim tek embriyom kaldı. Gebelerin duası kabul olurmuş. Dua edin bana1. Transfer 3. Gün taze, orta kalite tutmadı
2. Transfer 3. Gün dondurulmuş, çift iyi kalite embriyo tuttu kuzum 28 haftalığızdarısı sana ❤
Ay maşallah darısı bana olsun dua edin bana1. Transfer 3. Gün taze, orta kalite tutmadı
2. Transfer 3. Gün dondurulmuş, çift iyi kalite embriyo tuttu kuzum 28 haftalığızdarısı sana ❤
Bende bir süredir yiyorum hiç sevmem normalde ama bebiş için herşeyi deniyorum. 5.günde testte çıkmasına çok şaşırdım 3.gün embriyosu geç belli olur derler ya. Rabbim ol deyince herşey mümkün . Sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Bana da dua edinBen hayatıma ekstra olarak sadece avokado yu kattım. Normal hayatıma devam ettim transfer olduktan sonra. Sanki olmamısım gibi davrandım. 5. Günden itibaren gebelik testinde çift görmeye basladım inşallah sağlıklı sekılde kucagımıza alabılırızsiz de inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız ☺
Darisi bizlere insallahTeşekkürlerHücresini bilemiyorum. Sadece iyi kalitede olduklarını biliyorum.
Aminnnn☺ İki defa belime feci sancı girmişti biri transfer den sonra 2. Gündü sanırım dıgerı 5 gundu nefes alamıyordum. O yüzden şansımı deneyım dedim de yaptım. İkisi de tuttu şükür. Allahım inşallah bekleyen sabreden herkese bu duyguyu yasatsın ☺Bende bir süredir yiyorum hiç sevmem normalde ama bebiş için herşeyi deniyorum. 5.günde testte çıkmasına çok şaşırdım 3.gün embriyosu geç belli olur derler ya. Rabbim ol deyince herşey mümkün . Sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Bana da dua edin
Aminnn inşallah ☺Darisi bizlere insallah
Benim 5.gunlee tutmadı birde böyle deneyecek doktorum. Bana da doktorun dediği şöyle her ne kadar labaratuvarimiz ana rahmine çok benzer olsa bile ana rahminin yerini tutmaz. Belki o embriyo dış ortamda değilde ana rahminde gelisime devam ederÇağla şikelin programına katılan bir Dr söyle demişti; bazen 5. Gün değil de 3. Gün embriyolari tutunuyor diye çok soru soruluyor söyle ķi o 3.gun embriyolari beklenseydi zaten 5.gune geleceklerdi.