5.gün tutunmayıp 3.gün tutunan embriyo

tupbabyyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
227
106
Merhaba 5.gün embriyosu transfer olup tutunmayan ama 3.gün ile gebe kalanlari görüyorum sitede ama çok eski yazılar olduğu için kendilerine ulaşamıyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacm var sanırım 5.gün transferim tutmamisti. ilk defa 3.gün iyi kalitede transfer olacağım benim durumunda olup gebe kalanlar varmı

3. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi şuan 25+0ım şansınız bol olsun inşallah

5. gün iyi embriyon tutmadı
1. gün embriyon tuttu

Ya çok sevindim umut oluyorsunuz transfer öncesi nelere dikkat ettiniz peki yeme içme olarak tavsiyeleriniz neler olur. Benim doktorum doğal transfer yöntemi kullanıyor sık sık takibe gidiyorum henüz transfer tarihim belli olmadi heyecanlı ve gerginim

Ben hayatıma ekstra olarak sadece avokado yu kattım. Normal hayatıma devam ettim transfer olduktan sonra. Sanki olmamısım gibi davrandım. 5. Günden itibaren gebelik testinde çift görmeye basladım inşallah sağlıklı sekılde kucagımıza alabılırız siz de inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız ☺

1. Transfer 3. Gün taze, orta kalite tutmadı
2. Transfer 3. Gün dondurulmuş, çift iyi kalite embriyo tuttu kuzum 28 haftalığız darısı sana ❤

Bende bir süredir yiyorum hiç sevmem normalde ama bebiş için herşeyi deniyorum. 5.günde testte çıkmasına çok şaşırdım 3.gün embriyosu geç belli olur derler ya. Rabbim ol deyince herşey mümkün . Sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Bana da dua edin

Aminnnn☺ İki defa belime feci sancı girmişti biri transfer den sonra 2. Gündü sanırım dıgerı 5 gundu nefes alamıyordum. O yüzden şansımı deneyım dedim de yaptım. İkisi de tuttu şükür. Allahım inşallah bekleyen sabreden herkese bu duyguyu yasatsın ☺

Çağla şikelin programına katılan bir Dr söyle demişti; bazen 5. Gün değil de 3. Gün embriyolari tutunuyor diye çok soru soruluyor söyle ķi o 3.gun embriyolari beklenseydi zaten 5.gune geleceklerdi.

Çağla şikelin programına katılan bir Dr söyle demişti; bazen 5. Gün değil de 3. Gün embriyolari tutunuyor diye çok soru soruluyor söyle ķi o 3.gun embriyolari beklenseydi zaten 5.gune geleceklerdi.
Benim 5.gunlee tutmadı birde böyle deneyecek doktorum. Bana da doktorun dediği şöyle her ne kadar labaratuvarimiz ana rahmine çok benzer olsa bile ana rahminin yerini tutmaz. Belki o embriyo dış ortamda değilde ana rahminde gelisime devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…