- 18 Nisan 2023
- 37
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi eylemcutcu
Merhaba, beklemek çok zor biliyorum ama idrar testleri yanıltıcı olabiliyor yanlış bir sonuç ile stres sıkıntıya girip boşuna sürece zarar vermeyin bence en en en doğrusu test gününü beklemekKızlar 17mayıs da tek embriyo transferi oldum günler geçmiyo 29 Mayıs test günüm ama meraktan nasıl dayanıcam acaba kanda veya idrarda ne zaman çıkar sizler neler yaptınız yardımcı olursanız mutlu olurum
Siz test gününü beklemiş miydiniz acaba bende böyle bilmiyorum ama içim kıpır kıpırMerhaba, beklemek çok zor biliyorum ama idrar testleri yanıltıcı olabiliyor yanlış bir sonuç ile stres sıkıntıya girip boşuna sürece zarar vermeyin bence en en en doğrusu test gününü beklemek
9 mayısta transfer oldum bugün test günümdü, bugüne kadar öğrenmek adına hiçbir şey yapmadım. Pozitif geldi sonuç pazar tekrar vericemSiz test gününü beklemiş miydiniz acaba bende böyle bilmiyorum ama içim kıpır kıpır
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah banada dua ederseniz çok sevinirim9 mayısta transfer oldum bugün test günümdü, bugüne kadar öğrenmek adına hiçbir şey yapmadım. Pozitif geldi sonuç pazar tekrar vericembekleyin lütfen umarım güzel sonuçlar alacaksınız
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsinÇok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah banada dua ederseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederim ilginizeRabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsinsabırsızlanırsanız beni hatırlayın
Benim 8.gün çıkmıştı idrarda. Ama idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar da olabiliyor. Canınızı sıkmayacaksanız öyle test yapın. Yoksa kan testi gününü bekleyin.9.gün aradığımda doktorum erken bugün çıkmayabilir diye yaptırmadı bana test, 10.günü beklemiştimKızlar 17mayıs da tek embriyo transferi oldum günler geçmiyo 29 Mayıs test günüm ama meraktan nasıl dayanıcam acaba kanda veya idrarda ne zaman çıkar sizler neler yaptınız yardımcı olursanız mutlu olurum
Sizin tek embriyo muydu erken çıkmış bide belirti var mıydıBenim 8.gün çıkmıştı idrarda. Ama idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar da olabiliyor. Canınızı sıkmayacaksanız öyle test yapın. Yoksa kan testi gününü bekleyin.9.gün aradığımda doktorum erken bugün çıkmayabilir diye yaptırmadı bana test, 10.günü beklemiştim
Tek embriyo muydu sizin 6 baya erkenmişBen 6.gun kan testi vermistim 25 cikmisti, kanda pozitifi gordukten sonra kaset test yaptim cok silik bir sekilde cikti
Evet tek embriyo. 7.gün testte çıkmamıştı. 8.gün çıktı. (Kaset test yaptım bir de) Doktorum transfer günü hariç 10.gün kanda bakıcaz dedi, iki gün sonra da kan testinde çıktı.Sizin tek embriyo muydu erken çıkmış bide belirti var mıydı
Hayır hiçbir belirtim yoktu. Hala da öyle. Dün gece kahverengi leke geldi sadece biraz o korkutuyorSizin tek embriyo muydu erken çıkmış bide belirti var mıydı
Merhaba ben de 17 Mayıs'ta transfer oldum 5.gün tek embriyo benim test günümle aynı sizinki. Biraz sabredelim eğer erken yaparsak negatif görme ihtimalimiz yüksek ve çok canımız sıkılır buna hiç gerek yok. Biliyorum şuan sen de benim gibi için içimi yiyor ama sabredelim inşallah güzel haberi alırızKızlar 17mayıs da tek embriyo transferi oldum günler geçmiyo 29 Mayıs test günüm ama meraktan nasıl dayanıcam acaba kanda veya idrarda ne zaman çıkar sizler neler yaptınız yardımcı olursanız mutlu olurum
Tek embriyo evet, ama 25 cikti zaten dusuktu degeri, sonradan artti. Bazi kaset testler 25in altini gostermiyomus okudugum kadariylaTek embriyo muydu sizin 6 baya erkenmiş
Pazartesi yapın çıkarKızlar 17mayıs da tek embriyo transferi oldum günler geçmiyo 29 Mayıs test günüm ama meraktan nasıl dayanıcam acaba kanda veya idrarda ne zaman çıkar sizler neler yaptınız yardımcı olursanız mutlu olurum
Şu an asla çikmaz. Ben 5ci gun yapmişdim çikmişdi silik şekilde. Ama benim hcg degerlerim de yuksek başlayarak sanki ikizmiş gibi yuksek seyretmişdi. Belki bazilarinda 5ci gun de çikmaz. Normal yani. Zamanini bekleyemiyorsaniz 7ci gunu yapin. Varsa çikar. Biliyorum beklemek işgenceKızlar 17mayıs da tek embriyo transferi oldum günler geçmiyo 29 Mayıs test günüm ama meraktan nasıl dayanıcam acaba kanda veya idrarda ne zaman çıkar sizler neler yaptınız yardımcı olursanız mutlu olurum
Ay inşAllah canım içimizi yedi sen ne zaman düşünüyorsun test yapmayı düşünüyorsunMerhaba ben de 17 Mayıs'ta transfer oldum 5.gün tek embriyo benim test günümle aynı sizinki. Biraz sabredelim eğer erken yaparsak negatif görme ihtimalimiz yüksek ve çok canımız sıkılır buna hiç gerek yok. Biliyorum şuan sen de benim gibi için içimi yiyor ama sabredelim inşallah güzel haberi alırız
Bol su içiyorum ağır iş yapmıyorum belirtim yo ama7. 8. Gunu bekleyin. Bol su için ev isi ağır isler yapmayın ani hareketten sakının