- 6 Haziran 2023
- 21
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi pembesakall
Aynen öyle. 25. Gündeyim birkaç gün önce tamamen eski hayatıma döndüm sayılır. Hiç basit değil.Abartma mı bnde oldum 1 ay kalkamadım 1 gün yattım hastanede sabaha kadar serum ağrı kesici öyle diktirlarin yazdığını gbi değil süreç zor öyle ameliyat okulda kalkıp gitmek değil herkesin bünyesi ameliyat şekli dikiş şekli farklidir
Sadece kendim için yaptırdım zaten. Ama çok haklısınız. Çok çok geçmiş olsun, en güvendiğiniz kişi kimdi ve sonrası nasıl oldu anlatmak isterseniz buradayım.Ben ilk günden oturdum..... Allah böyle estetik dertleri versin inşallah... eskiden kukunun estetigini düşünürken şimdi biyopsim negatif mi pozitif mi diye düşünüyorum. Çok önemsemeyin yani. En kötü ihtimal 5 güne 10 güne taş gibi olursunuz. Hem kimse için yaptırmayın en güvendiğim sevdiğim kişi bana hpv16 bulaştırmis. Yani degm3zler. Sen mutlu olacaksan yaptir.... yoksa bosver ... umarım hep estetik kaygıların olur... başka derdin olmaz ... geçmiş olsun
Merhabalar tam 1. Ayım doldu gayet iyiyim hiçbir ağrı sızı hiç yaşamadım gördügüm görüntüden de cok memnunumMerhaba hangi şehirdesiniz acaba ben de yıllardır bu durumu çekiyordum dün biranda doktorum onayladı cuma ameliyat olacağım devlet hastanesinde ama okuduklarım ürkütüyor biraz. Şimdi de iyi misiniz çok geçmiş olsun
merhabalar ben tam olarak 3 hafta oturamadim kirkunc zor geçti benim sürecim ama baktığım zana'n bir çok kişinin kolay geçmiş benim niye öyle oldu anlamadımGörürseniz cevaplar mısınız bu ameliyatı olanlar kaç günde oturmaya başladılar acaba ?
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sizinki zor geçmiş sanırım, ben 8-9 gündür çok rahat oturuyorum 27. Gündeyimmerhabalar ben tam olarak 3 hafta oturamadim kirkunc zor geçti benim sürecim ama baktığım zana'n bir çok kişinin kolay geçmiş benim niye öyle oldu anlamadım
Geçmiş olsun. Bende bu ameliyati olamk istiyorum. Ama ekonomik ücretini karşılayamamMerhabalar ben dün devlet hastanesinde oldum. Ameliyattan cıktığımda bile yürüyordum ediyordum.dün sadece idrara cıkma konusunda problem yasadım onun dışında ağrı kesici sadece 1 kez aldım 3 kez daha teklif ettiler gerek olmadığını belirttim. Bu sabah taburcu olup 4 saatlik araba kullandım ve evime döndüm cokta sağlıklıyım. Korkmayın:)
İzmir alev Timur 25 bin tl civarıGeçmiş olsun. Kime ve ne kadara oldunuz acaba? Memnun musunuz? Msj atmıştım ama görmedinizP pembesakall
Merhaba kanama dikişlerinizin tutmamasına sebep oldu mu ?Benim böyle bir şey söylemem için belki erken ama bence ol kurtul asla korktuğun kadar olmuyor. Hayatımda gördüğüm en fazla kanı gördüm kendimde, normalde kana asla dayanamam ben. Ama vallahi başına gelince dirayetli oluyorsun. Fazlalığım gitti çok mutluyum şimdiden. Bir de iyileşsem değmeyin keyfime.
Sana bi tavsiye vereyim: Bulunduğun şehrin en iyi doktorunu seç demiyorum Ama mutlaka çok ilgili bir doktor seç. Ve yataktan en az üç dört gün sadece tuvalete kalkacağını bilerek ol.
Hayır dün kontrole gittim hatta, tüm dikişlerim erimiş ve hiçbir problemim kalmamışMerhaba kanama dikişlerinizin tutmamasına sebep oldu mu ?
Nasıl böyle oldu ya. Benim 6. Günüm ve ağrıdan duramıyorum ağrı kesici vs fayda etmiyor canım çıkıyor sanki. Ben çok pişmanım keşke yaptırmasaydım böyle bir acı yok çok kötü. Sizin süreç nasıl geçti böyle ?Abartma be, ben oldum kolay bir surec ameliyattan iki saat sonra eve gidiyosun agri sızı yok
Alla alla ben hic agri kesici vs almadim ameliyattam sonra. labioplast oldum sadece dis dudaklari kesti belki ondandir. O kadar agrimamasi lazim bnce. Ama cok gec iyilesiyor ben beş alti ay oldu dokununca acımas yeni gecti diyebilirimNasıl böyle oldu ya. Benim 6. Günüm ve ağrıdan duramıyorum ağrı kesici vs fayda etmiyor canım çıkıyor sanki. Ben çok pişmanım keşke yaptırmasaydım böyle bir acı yok çok kötü. Sizin süreç nasıl geçti böyle ?
Merhaba klitorisinizin şekli nasıl oldu acaba görüntü olarak, içinize sindimi, benim çatallı kaldı arkaya doğru ister istemez rahatsız ediyorHayır dün kontrole gittim hatta, tüm dikişlerim erimiş ve hiçbir problemim kalmamış
Kesinlikle benim 11. Günüm ve hala yatıyorum hala şiddetli ağrılarım var oturamıyorum 11 gündür yatıyorum resmen ödem daha var boğum boğum duruyor sanırım bende 1 ay boyunca yatacağım gibi duruyor.Abartma mı bnde oldum 1 ay kalkamadım 1 gün yattım hastanede sabaha kadar serum ağrı kesici öyle diktirlarin yazdığını gbi değil süreç zor öyle ameliyat okulda kalkıp gitmek değil herkesin bünyesi ameliyat şekli dikiş şekli farklidir
Bende dün oldum biraz ağrım var bide yürürken basıklık var kalçamda. Sırt üstü uzanırken sızım oluyor. İnşallah bu böyle bir ay sürmezKesinlikle benim 11. Günüm ve hala yatıyorum hala şiddetli ağrılarım var oturamıyorum 11 gündür yatıyorum resmen ödem daha var boğum boğum duruyor sanırım bende 1 ay boyunca yatacağım gibi duruyor.