5 gün kala negatif sonuç

Canim onlara güvenme bende de pozitif cikmisti camasir suyu ama negatifti

Ben de körü körüne inanmıyorum tabii de ikisi de pozitif olanlar olunca bir umut dedim

Elimde ovulasyon testi var sadece belki bıgün gebelik testi de alırım bilemedim. Çok da hevesle yapmak istemiyorum ama bir yandan da merak ediyorum. Sen yaptın mı tekrar?

Hayır yapmadım belki yarın sabah yapabilirim ama çok da umutlanmak istemiyorum

Test yaptıııım yok gibi ama emin de olamadım. Alttaki çizginin gölgesi gibi de bilemedimmm

Eklentiler

• 88FBDFA7-D25A-4093-BA94-73D732E573BD.jpeg
    672,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 769ECAA8-6079-4AD0-A356-F775299894E3.jpeg
    989 KB · Görüntüleme: 40
Çok silik bir çizgi ben de görüyorum sanırım pozitif tebrik ediyorum şimdiden ben bu sabah da yaptım fakat tertemiz negatif ve bir saattir reglim gelecek gibi ağrılarım başladı zaten, kısmet önümüzdeki aya

Yarın yine yapcam test bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun hakkımızda canım hem daha adet olmadan ümidini kaybetme. ikimiz için de bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah

Yarın yine yapcam test bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun hakkımızda canım hem daha adet olmadan ümidini kaybetme. ikimiz için de bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah
Saat 16dan beri kahverengi akıntım var, önceden böyle olmazdı, adet bitiminde olurdu ancak. Çok hafif ağrılarım oluyo ama zaten 3 gün var gibi görünüyo anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…