Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elimde ovulasyon testi var sadece belki bıgün gebelik testi de alırım bilemedim. Çok da hevesle yapmak istemiyorum ama bir yandan da merak ediyorum. Sen yaptın mı tekrar?
Çok silik bir çizgi ben de görüyorum sanırım pozitif tebrik ediyorum şimdiden ben bu sabah da yaptım fakat tertemiz negatif ve bir saattir reglim gelecek gibi ağrılarım başladı zaten, kısmet önümüzdeki aya
Çok silik bir çizgi ben de görüyorum sanırım pozitif tebrik ediyorum şimdiden ben bu sabah da yaptım fakat tertemiz negatif ve bir saattir reglim gelecek gibi ağrılarım başladı zaten, kısmet önümüzdeki aya
Yarın yine yapcam test bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun hakkımızda canım hem daha adet olmadan ümidini kaybetme. ikimiz için de bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah
Yarın yine yapcam test bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun hakkımızda canım hem daha adet olmadan ümidini kaybetme. ikimiz için de bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah
Saat 16dan beri kahverengi akıntım var, önceden böyle olmazdı, adet bitiminde olurdu ancak. Çok hafif ağrılarım oluyo ama zaten 3 gün var gibi görünüyo anlayamadım